mobile menu
mobile menu

FlowerTales brengt ’n beetje magie in de FleuraMetz App

Heeft u al eens ingekocht via de FleuraMetz App? Dit is een snelle, overzichtelijke manier van inkopen, die 24/7 toegankelijk is en die u altijd bij de hand heeft.

Als u vaker online inkoopt, heeft u wel eens de categorieën van Slim Kiezen gezien: Essentials, Promo, Surprise... deze categorieën zorgen voor een vertrouwde, snelle en praktische manier van inkopen dat ook wel runshoppen genoemd wordt. De tegenpool is nog steeds overzichtelijk en gemakkelijk, maar volledig gebaseerd op plezier en inspiratie. Uw creativiteit is leidend en afhankelijk van de trends en stijlen die bij uw doelgroep passen, kunt u producten en pakketten kiezen. Dat is niet alleen uitdagend, maar vooral heel erg leuk! Deze manier heet dan ook met recht: funshoppen.

Vanaf de zomer van 2018 kunt u exclusief via de FleuraMetz App de keuze maken. Download of update uw FleuraMetzApp in de App Store/Play Store.  Na het inloggen kunt u via het menu linksboven kiezen voor ‘FlowerTales’. Hier ontdekt u de magische pakketten van FlowerTales; alles wat aan bloemen, planten en accessoires bij elkaar past, is direct bij elkaar te zien. U kunt kiezen uit de inspirerende pakketten, er alleen doorheen scrollen om uw creativiteit uit te dagen of slechts enkele producten kiezen. Koopt u alleen bloemen bij ons in? Vraag uw verkoper naar de mogelijkheden om ook planten en accessoires te kunnen zien.

Door alleen die producten te kiezen waar u behoefte aan heeft, stelt u een wensenlijst samen. Aa het eind van uw inspirerende inkoopsessie kunt u deze nog eenmaal volledig controleren, alvorens u de gewenste besteldatum kiest. Net als in de standaardomgeving, kunnen de prijzen variëren per besteldag. Lees alle voorwaarden hier.

Probeer het direct in de FleuraMetz App en download of update ‘m hier.

Benieuwd hoe FlowerTales in de App werkt? Kijk de ‘How to: FlowerTales in de App’ - video!

Slim kiezen

Novi’s, verrassingen of juist de musthaves van deze week. Filter met Slim Kiezen en zie direct welke producten goed bij uw bedrijf en stijl passen.

Lees meer

Slim kiezen

Novi’s, verrassingen of juist de musthaves van deze week. Filter met Slim Kiezen en zie direct welke producten goed bij uw bedrijf en stijl passen.

Lees meer