mobile menu
mobile menu

Wordt u ook fan van onze app?

De nieuwe FleuraMetz-app biedt niet alleen het gemak doordat u overal en op elk gewenst moment uw bestelling kan plaatsen, maar heeft een prettig gebruiksgemak en is snel! Heeft u de nieuwe (gratis) app al gedownload op uw telefoon of tablet?

24/7, overal snel en gemakkelijk inkopen

Via de App Store of de Google Play Store op uw telefoon of tablet kunt u zoeken op ‘FleuraMetz’ om de app te downloaden. Met uw huidige inloggegevens vanuit de webshop kunt u direct aan de slag. Na het inloggen krijgt u de eerste keer een kort overzicht hoe de app in zijn werk gaat.  

Nog geen inloggegevens? Registreren kan ook via de app. Na het downloaden wijst zich dit vanzelf. Bij vragen of opmerkingen staat uw FleuraMetz-contactpersoon voor u klaar, of stuur ons een e-mail. Wij helpen u graag verder.

Zo is de winter op z’n mooist

Verfrissend, koud, ijzig.. geen termen om aan te denken bij een roos. Toch biedt Glances of Winter van Preferred Supplier Decofresh Roses een unieke mogelijkheid. Subtiel kan in elk bloemwerk een stukje winter worden toegevoegd. De koele kleuren zorgen dat de magische, ijzige schoonheid van dit seizoen een uniek boeket of arrangement oplevert.

Lees meer

Slim kiezen

De vertrouwde Novi’s hebben een nieuwe uitstraling. Zo is snel te zien in welke categorie de Novi valt, zodat u direct weet of het op uw klantgroepen van toepassing is. Dat is nog eens slim kiezen!

Lees meer