mobile menu
mobile menu

Snijbloemen groothandel FleuraMetz

Snijbloemen zijn en blijven een geliefd product. De heerlijke geuren, kleuren en vormen spreken emoties aan en lenen zich perfect voor een persoonlijk, special cadeau. De vele bloemisten weten zich dagelijks te onderscheiden met de prachtigste boeketten. Om dat mogelijk te maken willen wij als snijbloemen groothandel consequent een dagvers, breed en diep assortiment bieden. Onze ver- en inkoopcollega’s hebben goed contact met zowel kwekers, leveranciers en veredelaars, als met hun partners in de sierteeltsector. Bloemisten, tuincentra, groothandelaren en arrangeurs kunnen zo hun wensen, vragen en eisen delen en op korte termijn een totaaloplossing aangeboden krijgen.

Als snijbloemen groothandel streven we ernaar het hele jaar door een gevarieerd assortiment aan te bieden. Door veel met kwekers en veredelaars te overleggen werken we vooruit om te kunnen blijven aansluiten bij de wensen en eisen van de professionals die in de sierteelt werken. Ook u kunt aangeven wat u graag terugziet in het assortiment van een snijbloemen groothandel, onze Account Managers hebben passende informatie en kennis paraat. 

Bloemen zijn er in veel vormen, kleuren, geuren en lengtes. Dankzij het brede en diepe assortiment kan FleuraMetz als snijbloemen groothandel een totaalconcept aanbieden. In onze webshop en bij onze fysieke winkelpunten vindt u eveneens een ruim aanbod aan planten en accessoires. Ook oplossingen als halffabrikaten, boeketten, mix & match en pick & mix bestaan, net als totaalconcepten voor inkopers van snijbloemen. 

Arrangeurs hebben vaak een specifieke vraag, waarbij in grote getale geleverd moet worden. Daarbij is de kwaliteit en originaliteit van de producten van groot belang. De sterke kwalitatieve snijbloemen die FleuraMetz aanbiedt, kennen veel variaties. Neem contact op met je FleuraMetz-contactpersoon om uw wensen  en eisen af te stemmen op de mogelijkheden. 

FleuraMetz staat voor kwaliteit

Hoe ervaren klanten en leveranciers dit?