mobile menu
mobile menu

Rozen groothandel die meer biedt dan schoonheid

Rozen zijn en blijven een van de meest schitterende blikvangers in boeketten en arrangementen. Echter, om onderscheidend te blijven is een breed en diep assortiment bij de groothandel onmisbaar. De rozen bij groothandel FleuraMetz zijn niet alleen kwalitatief erg sterk, er is ook veel variatie in houdbaarheid, kleurenpalet, bladvorm, doornen, geuren en bloeivorm. Als rozen groothandel zijn we continu in gesprek met de kwekers om de productie af te stemmen op de wensen van bloemisten, groothandelaren en arrangeurs. De kwaliteit blijft gewaarborgd, net als het brede en diepe assortiment.

Rozen zijn een delicaat product. Als rozen groothandel hanteren wij een hoge standaard in kwaliteit en levertijd. De sterke, mooie rozen zijn een minimale hoeveelheid tijd kwijt om vanuit de tuin van de kweker afgeleverd te worden bij bloemisten en arrangeurs. Hierdoor behoudt de bloemist de ruimte zijn rozen zo goed mogelijk in te zetten en de consument een zo lang mogelijk vaasleven te bieden. De afspraken die wij als rozen groothandel hebben met kwekers en tuinders, geeft ons de ruimte het brede assortiment rozen te behouden, zonder aan kwaliteit in te boeten.

Afhankelijk van de doelgroep waar u uw onderneming op heeft afgestemd, is een goede partner of leverancier onmisbaar. FleuraMetz heeft als rozen groothandel een breed netwerk van ervaren, kwalitatieve rozenkwekers, die allen hun eigen visitekaartje afgeven. Een kwaliteitskeurmerk is lastig te geven, omdat verschillende  kwaliteiten op verschillende momenten nodig zijn. Vandaar dat FleuraMetz een Preferred Supplierschap kent. Deze kwekers zijn betrouwbaar, bieden een zeer goede en consistente kwaliteit en zijn continu met ons als rozen groothandel in overleg om de meest bruikbare aanbiedingen te creëren. 

Als partner in de sierteeltvakhandel zijn we ons bewust van de positie die de roos heeft. Rozen zijn en blijven onmisbaar in het assortiment van elke bloemist, arrangeur of groothandel. Vandaar dat in elk van de FleuraMetz-labels niet alleen voldoende variatie in het assortiment is aangebracht, maar ook met inspiratie, fotografie en trendontwikkeling gekeken wordt naar de positie die de roos inneemt. Bent u op zoek naar een partner die u daarin steunt, weet dat FleuraMetz als rozen groothandel aan al deze behoeften voldoet. 

FleuraMetz staat voor kwaliteit

Hoe ervaren klanten en leveranciers dit?