mobile menu
mobile menu

Ook de groothandel voor bloemschikmateriaal

Voor een toonaangevend, onderscheidend en aansprekend boeket, zijn niet alleen schitterende en kwalitatief sterke bloemen nodig. De materialen die de bloemen in het boeket tot een geheel maken zijn net zo belangrijk. De juiste linten, ijzerdraden of steekschuim zijn essentieel, maar ook toevoegingen die passen bij een bepaald seizoen of moment in het jaar kunnen het bloemschikken gemakkelijker maken. Als groothandel bloemschikmaterialen bieden we voor al deze momenten een passende oplossing. Kijk in onze webshop voor het brede en diepe assortiment.

Niet alleen boeketten, maar ook de sfeer van de winkel dragen bij aan een goede omzet. Een winkelruimte die eenzelfde sfeer uitstraalt als de boeketten en bloemstukken die erin staan, geeft een herkenbaar gevoel voor de consument. Daarvoor is een combinatie van nylondraad en wikkelband niet voldoende. Als groothandel in bloemen, planten en accessoires, zijn we ook groothandel in bloemschikmateriaal. Denk daarbij niet alleen aan decoratie. Ook materiaal waarmee de bloemen of takken worden bewerkt, zijn te vinden in de webshop. 

De webshop van FleuraMetz bevat zowel bloemen, planten als accessoires. Zoek op trefwoord of struin door de database met potten, manden, decoratielint, siertakken, boeketstekers, lijmpistolen en veel meer bloemschikmateriaal. Als groothandel bieden we de ruimte in te kopen op de manier die u past. Kleine of grote hoeveelheden, op basis van stockfoto’s of inspiratie. Op de website van ons label FlowerTales of op social media zijn verschillende toepassingen te zien. 

Op de homepage vindt u de FleuraMetz-blog. Deze wekelijks gevulde pagina toont verschillende Do It Yourself’s, waarbij de bloemschikmaterialen worden toegepast op trendsettende, aansprekende manieren. Alle gebruikte materialen zijn groothandel eigen en te vinden in de webshop. Ook worden verschillende boeketten stap voor stap samengesteld, zodat u dit zelf kunt namaken of verfijnen op de manier die u en uw winkel past. De blog geeft eveneens tips over hoe de bloemschikmaterialen kunnen worden gebruikt om de winkelruimte te verfraaien. 

FlowerTales brengt ’n beetje magie

Laat u zich ook graag inspireren tijdens het online inkopen?

Naar Magazines