mobile menu
mobile menu

Groothandel in tuinplanten, bloemen en accessoires

FleuraMetz is groothandel in tuinplanten, dagverse bloemen en toonaangevende accessoires. Als groothandel in tuinplanten hebben we veel, persoonlijk en direct contact met kwekers en veredelaars. Samen hebben we verschillende oplossingen en concepten die passen bij bloemisten, groothandelaren, arrangeurs en tuincentra. Dat betekent dat bestellen in de webshop een one-stop-shopbeleving is: alle benodigdheden kunt u met dezelfde bestelling in huis halen. De prijs blijft even scherp als bij aankoop in Cash & Carry of bij de Tourchauffeur.

Een aantrekkelijk assortiment bestaat niet alleen uit bloemen, kamerplanten en mooie boeketten, tuinplanten zijn een nodige en aantrekkelijke aanvulling. De consument is constant op zoek naar manieren om zich te onderscheiden, terwijl ook de hang naar huiselijk, verzorging en bewust duurzaam leven zich aandient. Voor de sierteeltsector zit hier een grote mogelijkheid de consument in haar behoeften te voorzien. 

De kwalitatief sterke tuinplantenselectie van FleuraMetz geeft u de kans een assortiment op maat te zoeken. Bij vragen kunt u terecht bij de medewerkers van deze groothandel in tuinplanten, uw FleuraMetz-contactpersoon weet waar u de juiste informatie kunt krijgen. Houdt social media en de website in de gaten voor de laatste nieuwtjes en kijk eens op de pagina van onze Preferred Suppliers. De tuinplanten leveranciers zijn te herkennen aan hun logo, waarachter meer informatie te vinden is over de soorten, maten en potten. 

Het gaat bij FleuraMetz niet alleen om bloemen, planten en accessoires, er is meer. Door persoonlijk contact en korte lijntjes komen we veel bij leveranciers, kwekers en veredelaars over de vloer. Samen maken we de meest brede, originele, toonaangevende of vertrouwde concepten. Of het nu een grote of kleine afzetmarkt betreft, uw bedrijf krijgt de inspiratie en kennis die een ervaren groothandel in tuinplanten in huis heeft.

Inspiratie voor bloemisten

Van originele stylingtips tot hulp bij de online marketing van de eigen shop: FleuraMetz inspireert!

Leer meer met de blogs