mobile menu
mobile menu

Groothandel bloemen, planten en accessoires

Een logistiek sterk netwerk en connecties met alle Nederlandse veilingen en directe contacten met kwekers zorgen ervoor dat FleuraMetz als groothandel zeer verse bloemen kan leveren. Planten en accessoires zijn van een even goede kwaliteit en volgen de laatste trends. Niet alleen een bloemist of groothandelaar is bij FleuraMetz aan het goede adres, ook menig tuincentrum, arrangeur of bloemstylist kan terecht voor meer dan alleen de meest schitterende bloemen.

Om de snel veranderende markt in de sierteeltsector te kunnen bespelen, moet men van veel markten thuis zijn. De traditionele groothandel biedt niet altijd de houvast waar u naar op zoekt bent. De adviezen, informatie en kwalitatief sterke, verse en trendsettende producten zijn de hoofdelementen waar FleuraMetz u mee kan ondersteunen, maar welke werkwijze het beste bij u past, is iets wat uw FleuraMetz-contactpersoon het beste weet. Neem vrijblijvend contact op. 

Dankzij de jarenlange ervaring in verschillende onderdelen van de bloemenveiling, kan FleuraMetz een betrouwbare en transparante handelswijze garanderen. Als groothandel zijn we een vooruitstrevende speler op de markt en willen we niet alleen het beste voor onze partners, maar ook voor de bloemen, planten en accessoires waar mee gewerkt wordt. Vandaar dat we onze partners ook adviseren op gebied van marketing, in- en verkoop, trends, ontwikkeling en vele andere gebieden. Neem vrijblijvend contact op met een van onze accountmanagers voor meer en persoonlijke informatie.

FleuraMetz stuurt eens per week een nieuwsbrief rond, met relevante informatie voor een breed publiek. Groothandel, bloemist, tuincentrum, arrangeur en andere partners uit de vakhandel van de sierteelt kunnen putten uit deze tips. Ook via de online communicatiemiddelen kunt u informatie inwinnen, bovendien zorgen onze medewerkers voor prettig, persoonlijk contact. Wilt u meer weten over bloemen, logistiek, of elk onderwerp dat gelinkt wordt aan de sierteeltsector, neem dan contact met hen op. 

Meer dan alleen bloemen in het uitgebreide assortiment