mobile menu
mobile menu

FleuraMetz als Bloemen groothandel: de meest verse bloemen en planten

Het diepe en brede assortiment van FleuraMetz biedt niet alleen bloemisten, maar ook tuincentra , de groothandel en arrangeurs de ruimte creatieve en originele concepten neer te zetten. Verse bloemen en planten zijn daarvoor onmisbaar, de bloemen blijven zo optimaal te benutten voor uw eigen bedrijf. FleuraMetz wil als bloemen groothandel de meest verse producten verbinden aan de juiste partner en biedt daarnaast verschillende oplossingen.

In de webshop kunt u, als bloemen groothandel, bloemist of arrangeur, zowel bloemen, planten als accessoires bestellen. Het is een realtime-webshop, wat betekent dat de meest verse producten worden getoond, die per direct besteld kunnen worden. De bestelde spullen kunnen dezelfde of de volgende dag aan de deur worden bezorgd, maar ook vooruit bestellen is mogelijk. Vraag uw Account Manager naar de mogelijkheden.

De online bestelling is, naast bezorging aan huis, af te halen in Cash & Carry of Pickup Point. U de bestelling nog aanvullen met de bloemen, planten en accessoires die in de Cash & Carry aanwezig zijn, of de bestelling afhalen op een Pickup Point als dat handiger uitkomt. Voor vragen kunt u contact opnemen met uw FleuraMetz-contactpersoon, of in de webshop een kijkje nemen om te zien wat er mogelijk is. Als bloemen groothandel hebben we veel aan te bieden, de webshop kent dan ook een logische indeling en geeft de keuze te selecteren op verschillende categorieën. 

In de one-stop-shop die de webshop is, kunt u niet alleen direct de verse bloemen en planten bestellen, maar ook accessoires kiezen uit een breed en diep assortiment. Concepten, arrangementen of dat specifieke maatwerk waar uw bedrijf naar op zoek is: het is te vinden bij de bloemen groothandel FleuraMetz.

Benieuwd naar wat er voor u mogelijk is? Neem contact op met uw contactpersoon of Account Manager en vraag hem of haar naar meer informatie. 

Meer dan alleen bloemen in het uitgebreide assortiment