mobile menu
mobile menu

Een planten groothandel die de toon zet

FleuraMetz is een internationale speler in de sierteeltsector. In de vakhandel denken veel mensen in de eerste instantie aan bloemen, maar dat idee is achterhaald. FleuraMetz is de full-servicepartner van iedere speler in de sierteeltvakhandel en biedt een webshop met bloemen, planten en accessoires. De planten in de webshop bieden niet alleen variatie in grootte en bloeiwijze, maar ook in toepasbaarheid en uniciteit.

Het brede en diepe assortiment wat FleuraMetz als planten groothandel te bieden heeft, is niet alleen in de webshop te zien en te verkrijgen. De verschillende FleuraMetz-labels bieden houvast als de webshop alleen niet voldoende is. Het label GreenBaze zorgt voor totaaloplossingen op maat in de groene concepten. Niet alleen een assortiment om constant te variëren en aansprekend te zijn, maar ook oplossingen op de winkelvloer of in schap. Als tuincentrum bent u juist bij FleuraMetz aan het goede adres. Zoek naar inspiratie of juist totaalconcepten en win informatie en advies in bij uw Account Manager. 

U heeft bij ons, als full-service leverancier van bloemen, planten en accessoires, keuze uit verschillende inkoopconcepten. Bij onze Cash & Carry’s koopt u de planten op de dag zelf in, terwijl u in de webshop vooruit kunt bestellen. Wilt u de planten zelf ophalen of laat u ze bezorgen in de winkel of op locatie? Als planten groothandel staan we u bij met advies en informatie over uw afzetgebied en houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en ideeën vanuit de plantenkwekers. 

FleuraMetz wil het de bloemist, arrangeur, groothandelaar of het tuincentrum makkelijk maken. We denken graag met u mee en dat gaat het beste in een persoonlijk gesprek. Onze betrokken medewerkers hebben kennis van zaken en weten wat er in de markt te halen en te brengen valt. Ze kunnen u een advies op maat geven en kijken samen met u op welke wijze uw bedrijf een extra stimulans krijgt om de juiste doelgroep te bereiken. 

Meer dan alleen bloemen in het uitgebreide assortiment