mobile menu
mobile menu

Een full-service leverancier van bloemen, planten en accessoires

Wat wil dat nu precies zeggen? FleuraMetz is de full-service partner voor doelgroepen die bloemen, planten en/of accessoires verkopen. Door niet alleen producten, maar ook inspiratie en kennis te verzamelen, verbinden en verdelen zorgen we voor oplossingen op maat. Bent u als bloemist, arrangeur, groothandelaar of tuincentrum aan ons verbonden, betekent dat dus niet alleen een breed en diep assortiment aan kwalitatief zeer goede en prijsgunstige bloemen, planten en accessoires. Ook advies op gebied van marktwerking, trends en innovatie of informatie over klantgroepen, klantenbinding en omzetstijging hoort daarbij. Het platform dat FleuraMetz wil bieden, moet de basis zijn waarop u kunt vinden wat u zoekt om uw bedrijf op de meest prettige manier te kunnen leiden.

Er is bij ons als full-service leverancier van bloemen, planten en accessoires keuze uit verschillende inkoopconcepten. Dat gaat allereerst op manier van leveren. Bij bestellingen uit de webshop is er keuze in leveren, bij onze Cash & Carry’s koopt u de bloemen op de dag zelf in. In de webshop kunt u vooruit bestellen. Wilt u de bloemen zelf ophalen, worden ze aan de deur gebracht of koopt u ze het liefst vanuit de langsrijdende Tour-wagen? Als full-service leverancier bieden we u de mogelijkheid bestellingen vanuit de webshop laten bezorgen in de Cash & Carry’s, zodat deze door u kan worden afgehaald en aangevuld met de verse producten ter plaatse. Ook kunt u kiezen op basis van assortiment of op basis van inspiratie.

De manier waarop eenieder inkoopt, verschilt. Afhankelijk van doelgroep, wensen en eisen kan eenieder bij FleuraMetz de keuze zelf maken. Neem een kijkje op de website van onze labels, om het onderscheid duidelijk te maken. FlowerTales is het inspiratieplatform voor de bloemist, terwijl box.florist juist een snelle, verse en prijsgunstige oplossing is. GreenBaze heeft vele concepten gebaseerd op groen en XL Flor biedt ruimte voor de groothandelaar. Door deze totaaloplossingen aan te bieden op maat kan FleuraMetz als full-service leverancier van bloemen, planten en accessoires snel schakelen, om u een zo breed, diep en kwalitatief sterk mogelijk assortiment te bieden. 

Meer dan alleen bloemen in het uitgebreide assortiment