mobile menu
mobile menu

Een bloemisterij groothandel die weet wat er speelt

FleuraMetz is als bloemisterij groothandel de full-servicepartner voor bloemisten in Nederland en daarbuiten. Als groothandel in bloemen, planten en accessoires heeft u het gemak van een breed en diep assortiment. Bestellen in de webshop betekent van te voren of op het laatste moment bestellen, waarbij zowel bloemen, planten als accessoires kunnen worden ingekocht. Het prettig, persoonlijk contact met onze kwekers zorgt voor een gevarieerd aanbod, waarin de favorieten maar ook de unieke producten te vinden zijn. Er is aandacht voor noviteiten, ontwikkelingen en marktwerking en de webshop is real-time-gekoppeld. Alles wat er te zien is, is dus vers die dag in huis gehaald.

Als eigenaar van een bloemisterij is een breed en diep assortiment een prettig gegeven. FleuraMetz wil als bloemisterij groothandel niet alleen dit assortiment bieden, maar meer geven aan bloemisten, arrangeurs of groothandelaren. Vandaar dat we niet alleen de partner zijn die uw assortiment kunnen bevoorraden op een kwalitatieve, prijsgunstige en efficiënte manier, maar u ook kunnen ondersteunen met advies, informatie en marktwerking. Vraag uw accountmanager naar de juiste afstemming of neem vrijblijvend contact op via het inschrijfformulier.  

Als bloemisterij groothandel die actief is op de internationale markt, weten we dat een totaalconcept voor veel bloemisten en arrangeurs prettig werkt. Wat voor de een gewenst is, is voor de ander niet nodig. Vandaar dat FleuraMetz, naast de standaard webshop, ook verschillende labels heeft opgesteld. De inkoop- en werkwijze van elk label vervult een andere behoefte. Bij FlowerTales is inkopen op basis van inspiratie mogelijk: complete pakketten zijn te bestellen, maar ook losse elementen in kleine aantallen. Box.florist is een prijsgunstige manier om snel en vers snijgroen en –bloemen te bestellen. GreenBaze biedt concepten met groen, terwijl XL Flor de behoeftes van groothandelaren vervult.