mobile menu
mobile menu

Een betrouwbare plantengroothandel als ketenpartner

Dankzij een jarenlange ervaring en veel veilingcontact, gesprekken met kwekers en veredelaars, kan FleuraMetz handelen als een betrouwbare, ervaren plantengroothandel. De grote variatie in soorten loopt uiteen van potplanten, tuinplanten en luchtplanten, maar kent ook veel groen, bomen en producten die toepasbaar zijn binnen bedrijven of evenementen. Vandaar dat u niet alleen een breed en diep assortiment treft, maar ook kennis en inspiratie om mee te denken in concepten. Wat op uw bedrijf van toepassing is, is het beste af te stemmen in een persoonlijk gesprek.

Vanwege de grote en wisselende vraag, kan het lastig zijn de markt op de juiste manier te bewerken. Als plantengroothandel bieden we niet alleen het juiste assortiment, maar ook de kennis en inspiratie die u verder kunnen helpen. Houdt website en nieuwsbrief in de gaten maar vraag het vooral aan uw FleuraMetz-contactpersoon. Bent u geïnteresseerd in vakhandel rond large accounts, klik dan door naar XL-Flor; the professional choice. 

De vakhandel in de sierteelt heeft baat bij een goede verbinding tussen de uiteindelijke consument en de kweker, leverancier en veredelaar. Dat is waar FleuraMetz om de hoek komt kijken, er wordt meer gedaan dan het vroegere ‘dozen schuiven’. Met een breed en diep assortiment en de juiste kennis en inspiratie kunnen we samen de markt bewerken. Benieuwd naar wat dit concreet inhoudt? Neem contact op met de Accountmanager. 

Bloemen, planten en accessoires worden verbonden aan kennis en inspiratie en bieden zo een totaaloplossing op maat. Prettig, persoonlijk contact met kwekers, leveranciers en veredelaars levert ons een breed en diep assortiment op. Ze zorgen voor de juiste voeding, waarmee zowel traditionele als toonaangevende concepten kunnen worden neergezet. Kijk rond op onze website of webshop om te zien wat we te bieden hebben.