mobile menu
mobile menu

De inspiratie webshop voor bloemist, tuincentrum of groothandel

Een creatief beroep vraagt veel van de verbeelding. In de praktijk is daar echter niet altijd tijd voor en dus wil FleuraMetz via de webshop inspiratie bieden. Onderdeel van de FleuraMetz-groep is FlowerTales, de inspiratie webshop voor de bloemist. Neem een kijkje op de website en bestel per arrangement of per onderdeel. Buiten de arrangementen van bloemen, planten en accessoires, brengen we inspiratie ook via bloemisten. De FleuraMetz-blog toont hoe collega-bloemisten arrangementen of bepaalde soorten verwerken tot een tijdloos, aansprekend arrangement.

Als groothandel in bloemen, planten en accessoires zijn we jarenlang betrokken bij de ontwikkeling van de markt. Er is nu eenmaal meer nodig dan alleen de kwalitatief sterke, verse en goed geprijsde producten. Via verschillende manieren bieden we ook kennis, inspiratie en advies aan. Via social media, onze Account Managers en offline materialen wijzen we u op de inspiratie webshop voor de bloemist: FlowerTales. Ook in onze eigen webshop vindt u de toonaangevende producten terug, vraag uw FleuraMetz-contactpersoon voor de juiste informatie. 

De bestelling die u in de webshop heeft gemaakt, kan bij u worden bezorgd of u kunt deze ophalen bij een Pickup Point of Cash & Carry. Het leuke aan een Cash & Carry is dat u hier ook bloemen, planten en accessoires ziet uitgestald, kunt aanraken en ruiken. Dat kan een extra motivatie of inspiratie zijn voor de arrangementen en boeketten die u wilt creëren. Deze inspiratie is dus off- en online te vinden! Om makkelijk op de hoogte te blijven van noviteiten, acties en andere interessante informatie kunt u zich aanmelden voor de FleuraMetz-nieuwsbrief

FlowerTales brengt ’n beetje magie

Laat u zich ook graag inspireren tijdens het online inkopen?

Naar Magazines