mobile menu
mobile menu

Bloemengroothandel FleuraMetz

Als toonaangevende bloemengroothandel in Nederland is FleuraMetz jaarrond bezig met ontwikkelen. Door in het hart van de sierteeltsector te werken, kunnen we de meest actuele en nuttige informatie bieden. Het prettige, persoonlijke contact van onze medewerkers zorgt ervoor dat niet alleen iedere bloemist of groothandel, maar ook elk tuincentrum en elke vakhandel in de sierteelt gehoord wordt.

Via de vernieuwde, interactieve webshop vindt u een compleet assortiment bloemen, planten én accessoires. Alle zichtbare soorten en aantallen zijn ook daadwerkelijk per direct te bestellen. Deze bloemengroothandel onderscheidt zich doordat alles gemakkelijk op één plek kan worden ingekocht: bloemen, planten én accessoires kunnen in dezelfde bestelling en dezelfde webshop worden besteld!

De voorraad is overzichtelijk en alfabetisch geordend. Zoeken kan op naam of rubriek, ook essentiële info zoals kleur, lengte, kwaliteit en het land van herkomst wordt weergegeven. Het bereik is wereldwijd, ook grote, middelgrote en kleine bloemisten, groothandelaren en tuincentra in Noord-Europa en Amerika bestellen in de webshop. Afhankelijk van uw specifieke wensen en behoeften kunt u zowel losse bossen als arrangementen bestellen. Vraag uw accountmanager voor meer informatie.

Als u liever eerst de bloemen, planten en accessoires wilt voelen of ruiken, bent u van harte welkom in een van onze Cash & Carry’s. Hier kunt u ook uw online bestelling ophalen. Ook Pickup Points zitten verspreid door het land. Online reserveren en vervolgens zelf ophalen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Het voordeel hiervan is dat u, eenmaal in de Cash & Carry van deze bloemengroothandel, de order nog gemakkelijk en snel kan aanvullen met wat u ziet staan.

De consument wil meer dan alleen een bos bloemen. Als samenwerkingspartner met verschillende groothandels, tuincentra en bloemisten, weet bloemengroothandel FleuraMetz wat er speelt in de markt. We willen al onze partners ondersteunen met de juiste, specifieke informatie. Bij deze bloemengroothandel werken betrokken medewerkers, die het veelzijdige aanbod combineren met prettig persoonlijk contact en actueel, trendgerelateerd advies.

Nieuwsgierig? Neem contact op via de contactpagina!

Ontdek het gemak van meerdere inkoopmanieren

Dit inkoopconcept biedt het gemak en de inspiratie waarmee u de juiste keuze kunt maken.