mobile menu
mobile menu

Open sollicitatie

Regelmatig ontstaan er vacatures door groei van de organisatie of door (natuurlijk) verloop. Maar waarom wachten tot dat moment?

Europa   

Fulltime of parttime   

FleuraMetz speelt graag tijdig in op toekomstige ontwikkelingen en talent is schaars. Dus als jij onze organisatie wilt komen versterken, willen wij dat graag weten. Ook als er op enig moment geen concrete vacature bestaat.

De verantwoordelijkheden die je bij FleuraMetz krijgt, verschillen natuurlijk per functie. Als je sollicitatie onze interesse wekt, dan nodigen we je uit voor een gesprek, waarin de mogelijkheden uitgebreid met elkaar worden besproken.

Je wacht niet af wat er op je pad komt, maar zoekt je kansen zelf op. Je voelt je thuis bij de cultuur van FleuraMetz en beschikt over vaardigheden en talenten die je in onze organisatie goed in kunt zetten. Of dit nu bijvoorbeeld om het besturen van een vrachtauto, het aansturen van een afdeling of het verkopen van snijbloemen gaat.

Uitgebreide informatie over wat FleuraMetz te bieden heeft, vind je onder het menu carriere.

Laat ons weten waar je interesses liggen en wat je beschikbaarheid is. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar #mail2# met je CV en motivatiebrief.

Logistiek medewerkers (parttime, vast of op oproepbasis) -M/V

Op de afdeling Interne Logistiek in De Kwakel werken elke dag meer dan 100 medewerkers die de bloemenbestellingen verzendklaar maken. We gaan uitbreiden en zijn op zoek naar nieuwe collega's voor verschillende afdelingen (Inpak, Karrenopbouw, Verdeling, Expeditie).

Read more