mobile menu
mobile menu

FlowerTales Magazine - Naastenliefde

Het is volop lente. De zon schijnt en het is droog. Je hoeft je dikke winterjas niet meer aan en ook je dikke sokken kunnen in de la blijven liggen. Voor mij is het elk jaar weer een feestje. Dit jaar is extra speciaal...

Is de tekst te klein om te lezen? Klik op het plusje op in te zoomen en de tekst groter te maken. Via het minnetje kunt u weer uitzoomen. 

De FleuraMetz App krijgt een magisch tintje met FlowerTales. Probeer het direct in de FleuraMetz App en download of update ‘m hier.

Zijn er vragen of opmerkingen? Mail ons gerust: #mail1# of stuur een bericht via Facebook of Instagram.

Coming soon: Hardware voor Kerst

De feestdagen: ze zijn onderweg. Profiteer in uw voorbereidingen van deze feestelijke collectie hardware. Dit is slechts een tipje van de sluier, over twee weken kunt u de volledige collectie bekijken en direct bestellen! Houd daarvoor de FleuraMetz App in de gaten of vraag uw verkoper naar FlowerTales hardware.

Lees meer