mobile menu
mobile menu

Proyecto Indio

Proyecto Indio is een stichting (met ANBI status) die zich inzet voor hulpbehoevende jongeren in Ecuador. Het motto is: hulp om te komen tot zelfhulp. Lokale vrijwilligers brengen de jongeren vaardigheden bij, zodat ze economisch zelfstandig worden en vol zelfvertrouwen en met gedegen kennis de toekomst tegemoet gaan. De focus ligt hierbij op onderwijs en gezondheid.

Samen zorgen voor een bloeiende toekomst
De hulpprojecten die Proyecto Indio uitzet, zijn kleinschalige acties die moeten leiden tot een positief en langdurig resultaat. Hierbij staat altijd centraal dat hulp moet leiden tot zelfhulp. Deze concrete insteek raakt ons, FleuraMetz draagt de stichting al jaren een warm hart toe. 

Elk jaar stellen we een ander project centraal. Zoals het project van Cristo de la Calle, dat een familiehuis bouwt in eigen beheer. In dit huis komen ongeveer 15 kinderen te wonen. Zij hebben geen ouders en/of veilig thuis in Ecuador. Daarom groeien ze in dit huis, zonder inmenging van overheidsinstanties, op als één liefdevolle familie en worden ze begeleid, zodat ze vervolgens op hun eigen benen kunnen staan.

Doneren
Wist u dat iedereen kan doneren aan Proyecto Indio? Medewerkers van FleuraMetz kunnen bijvoorbeeld een donatie doen via hun salaris. Maar ook klanten of leveranciers kunnen een steentje bijdragen. FleuraMetz neemt alle administratieve kosten voor zijn rekening. Dus 100% van uw donatie komt direct bij de jongeren in Ecuador terecht.

Rechtstreeks doneren:
Proyecto Indio Verein Zürcher Kantonalbank, CH-8010 Zürich Iban: CH80 0070 0112 4002 2100 6 / Swift: ZKBKCHZZ80A

Wilt u op een andere wijze uw steentje bijdragen? Mail dan naar #mail1#.