mobile menu
mobile menu

Duurzaamheidsbeleid FleuraMetz

Medewerkers: FleuraMetz kan alleen een full-servicepartner zijn dankzij de inzet van gemotiveerde en betrokken medewerkers. Een prettige en veilige werkomgeving vinden wij daarom erg belangrijk. Benieuwd wat werken bij FleuraMetz inhoudt? Kijk dan hier.

Vrachtwagenvloot: Een concreet voorbeeld van het beperken van impact is onze vrachtwagenvloot. Onze moderne en schone vrachtwagens rijden nooit harder dan strikt noodzakelijk en zijn uitgerust met de meest nieuwe motoren. Ook zijn onze chauffeurs getraind op zuinig en veilig rijden.

FSI: We geloven in de kracht van samenwerken. Samen met andere (handels)bedrijven in de sierteeltsector hebben we getekend voor 90% duurzame handel en productie in 2020. Dat is vastgelegd in het FSI-verdrag. Duurzame handel is aan te tonen door certificering. Meer weten? Klik hier.

Afvalbeleid: Een concreet voorbeeld van het beperken van impact is onze afvalverwerking. We sorteren, verwerken en recyclen ons eigen afval.

Stichting: FleuraMetz is actief in Ecuador en voelt zich ook erg betrokken bij de vele mensen die in armoede leven. Daarom steunt FleuraMetz Proyecto Indio. Deze stichting zet kleinschalige acties op, gericht op kinderen, waarbij het de bedoeling is dat hulp zal leiden tot zelfhulp. Meer Proyecto Indio.

Sponsoring: Ook de gezondheid van onze eigen medewerkers is belangrijk! Daarom stimuleren we beweging en sportieve activiteiten door middel van sponsoring. Want bewegen heeft een positieve invloed op de gezondheid. Door te blijven bewegen, kunnen we blijven groeien.