mobile menu
mobile menu

De beste collega is een groene collega

Duurzaam, groen, gezond: termen waar elke consument mee bezig is. U kunt helpen door de meest simpele, groene oplossing te bieden. Planten. Nu de zomervakanties in Europa voorbij zijn, gaat iedereen aan het werk. Er zijn weinig kantoren die nog zonder de groene collega kunnen. Fris, luchtzuiverend, gezellig en een excuus: de kantoorplant.

Los van het positieve effect van planten op de gemiddelde werkplek, is ook wetenschappelijk aantoonbaar dat planten een luchtzuiverend effect hebben. Uw klanten willen kiezen uit verschillende maten, vaak weten ze niet dat variatie mogelijk is. Vraag uw verkoper naar de verschillende potmaten of bloeiwijzen. Onze topper? De Spatiphyllum.

Bloeiende planten op kantoor die weinig zorg nodig hebben.. dat hoeft niet per se de Phalaenopsis of vetplant te zijn, er is veel meer mogelijk. Ontdek de tips over planten, maandelijks in onze blog, blader eens door het Essentials-aanbod in de webshop of vraag uw verkoper naar de mogelijkheden. Onze tip? De Guzmania.

De bananenplant, Monstera, Hedera, Calathea... er zijn zoveel verschillende keuzes. Door een kleine selectie op de winkelvloer neer te zetten, met variatie in bladvorm, uitstraling en kleur, geeft u aan dat u weet wat er mogelijk is. Door ook te variëren in potgrootte (op de grond, op het bureau of op de kastjes) kan de klant makkelijk visualiseren wat er voor zijn kamer- of kantoorvloer geschikt zou zijn.

Heeft u een goed idee voor op de winkelvoer? Post het op uw social media en tag ons! We kijken uit naar de uitnodigende winkelindelingen... Meer weten over planten die goed combineren op de winkelvloer? Neem dan contact op met uw verkoper en vraag naar de tips rondom kamer- en kantoorplanten.

Slim kiezen

Novi’s, verrassingen of juist de musthaves van deze week. Filter met Slim Kiezen en zie direct welke producten goed bij uw bedrijf en stijl passen.

Lees meer

Slim kiezen

Novi’s, verrassingen of juist de musthaves van deze week. Filter met Slim Kiezen en zie direct welke producten goed bij uw bedrijf en stijl passen.

Lees meer