mobile menu
mobile menu

Slim kiezen

Novi’s, verrassingen of juist de musthaves van deze week. Filter met Slim Kiezen en zie direct welke producten goed bij uw bedrijf en stijl passen.

Surprise - Deze categorie biedt slimme producten voor hen die graag hun klanten vóór willen zijn. 

Cel.Sylphid Green

Rosa Latin Pompon (T) Freiland

Amaran.Hang Green Spider

Cyclamen Petticoat mix

Aloe aristata (+ drp.Roxy)

Aphelandra squarrosa Dania

Glas Fidrio Marrone vaas, d4/19*24cm

Homedeco Soho vaas, d19*24.5cm

Meer Surprise in de Webshop

 

Essentials - Deze categorie laat zien wat er op dit moment in ieder geval te koop moet zijn. De bron? Wereldwijde verkoopdata, waardoor inzichtelijk is wat de wensen zijn van consument en klant.   

Bouv.Royal Roza

Celosia

Manden Willow Pot, d14.5*14cm

 

Verse bloemen in Sale
Door een intensieve samenwerking met Preferred Suppliers en een sterk logistiek systeem kan FleuraMetz zeer verse bloemen en planten leveren. Kwaliteit en consistentie is belangrijk en dus heeft FleuraMetz een zeer streng voorraadbeleid. 

Bloemen met het label SALE zijn niet ouder dan 48 uur. Dit is dus nog steeds goede, verse handel, tegen een meer voordelige prijs.

 

 

Uw instellingen bepalen de zichtbaarheid van de verschillende producten en categorierollen. Mocht u een foutmelding krijgen of niet de gewenste categorie te zien krijgen, neem dan contact op met uw FleuraMetz-contactpersoon. Meer informatie over de 'Slim kiezen' categoriëen vindt u hier.

Verrast u de consument liever met Umami of Pure Solas?

Heeft u het nieuwe FlowerTales Magazine al gezien? Dit keer wordt er een belangrijk thema besproken: eenvoud. Even niet online, maar bezig zijn met alles in de echte wereld. Zo laat het Flowertales-team ons kennis maken met vier prachtige pakketten, waarvan we er vandaag twee uitlichten.

Lees meer

Trouwen in stijl

De bloemist geeft de finishing touch op een bruiloft. De mooiste dag uit het leven van het bruidspaar moet een geheel zijn. Voor de een als sprookje, voor de ander juist sober: als het maar klopt bij het gevoel. Misschien heeft u deze tips nog niet gebruikt.

Lees meer