mobile menu
mobile menu

Slim kiezen

Novi’s, verrassingen of juist de musthaves van deze week. Filter met Slim Kiezen en zie direct welke producten goed bij uw bedrijf en stijl passen.

Surprise - Deze categorie biedt slimme producten voor hen die graag hun klanten vóór willen zijn. 

 

Echinacea Black Nipple

Cel.Turbo Scarlet

Helianth.Pro Cut White Nite

Echeveria Glauca 

Helianthus Brown Eyed Girl 

Streptocarpus saxorum 

Glas Vaas Rio female, d18.5*30cm

Keramiek Boris pot, d14*12cm

Meer Surprise in de Webshop

 

Essentials - Deze categorie laat zien wat er op dit moment in ieder geval te koop moet zijn. De bron? Wereldwijde verkoopdata, waardoor inzichtelijk is wat de wensen zijn van consument en klant.   

Alchemilla Mollis Robustica

Lilium oriental 

Labels, Kaarthouder metaal, 40cm

 

Verse bloemen in Sale
Door een intensieve samenwerking met Preferred Suppliers en een sterk logistiek systeem kan FleuraMetz zeer verse bloemen en planten leveren. Kwaliteit en consistentie is belangrijk en dus heeft FleuraMetz een zeer streng voorraadbeleid. 

Producten staan nooit langer dan 24 uur in onze voorraad. Als een product langer dan 24 uur, maar minder dan 48 uur in de voorraad staat, krijgt het ’t label ‘Sale’.  Dit is dus nog steeds goede, verse handel, tegen een voordeligere prijs. Na 48 uur verdwijnen de producten uit de webshop.

 

 

Uw instellingen bepalen de zichtbaarheid van de verschillende producten en categorierollen. Mocht u een foutmelding krijgen of niet de gewenste categorie te zien krijgen, neem dan contact op met uw FleuraMetz-contactpersoon. Meer informatie over de 'Slim kiezen' categoriëen vindt u hier.

Bloemist en lelie: een sterke combinatie

De lelie kan te allen tijde verwerkt worden in bruids- of rouwwerk. Maar, deze schitterende bloem wordt des te interessanter wanneer bloemisten haar streetwise neerzetten. Denk graffiti, steen, uitgesproken kleuren... De ideeën liggen gewoon buiten, op straat. Ook zijn er een aantal gratis te downloaden via onze beeldbank.

Lees meer

Tips voor bloeiende planten

Lente en zomer lenen zich goed voor bloeiende planten in de tuin. Het is een prettige service als u uw klanten wat extra tips kan meegeven over de gekozen plant. Misschien kende u ze al, of heeft u zelf een gouden tip? Welke kleurrijke perkplant verkoopt u het meest?

Lees meer