mobile menu
mobile menu

Waarom de lente een feestje is voor elke bloemist

Het is lente! De zon schijnt, fluitende vogeltjes, gelukkig wat meer insecten en de prachtige bloemen en planten die hun kleuren, geuren en vormen laten zien. Bloemisten kunnen daar als geen ander de mooiste combinaties mee maken. Dat verdient een cadeautje!

Deze schitterende inspiratiebeelden kunt u zelf gebruiken om de leukste dingen mee te maken. Bent u in voor nóg meer creatieve ideeën? U heeft via deze link zelfs toegang tot onze online beeldbank waar een aantal van deze beelden gratis te downloaden en te gebruiken zijn.

Wij zijn benieuwd met welke inspiratie u aan de slag gaat! Deel uw creatieve ideeën via social media en tag ons op Facebook en Instagram. Door ons te taggen geeft u toestemming aan FleuraMetz om de post te delen op zijn eigen kanalen

       
       

.

Slim kiezen

Novi’s, verrassingen of juist de musthaves van deze week. Filter met Slim Kiezen en zie direct welke producten goed bij uw bedrijf en stijl passen.

Lees meer

Bloemen die perfect bij een familie passen

Zoals u weet heeft de gerberafamilie zeven leden. Alle zeven met ’n uniek karakter en eigen expressie. Deze familie brengt een huis vol kleur en vrolijkheid, dat is zeker! De betrouwbare Large gerbera en de levendige Curly hadden elkaar snel gevonden. Hoe kunnen deze twee familieleden nu een verrassend boeket opleveren?

Lees meer