mobile menu
mobile menu

Slim kiezen

Novi’s, verrassingen of juist de musthaves van deze week. Filter met Slim Kiezen en zie direct welke producten goed bij uw bedrijf en stijl passen.

Surprise - Deze categorie biedt slimme producten voor hen die graag hun klanten vóór willen zijn. 

Rosa Gard.Keira

Pulsatilla Vulgaris 

Dahl.Karma Maarten Zwaan

Calibrachoa Trixi Petticoat

Mandevilla mix

Pandorea jasminoides rek

Nane mok d7*9cm

Mistique schaal d28*17cm

Meer Surprise in de Webshop

 

Essentials - Deze categorie laat zien wat er op dit moment in ieder geval te koop moet zijn. De bron? Wereldwijde verkoopdata, waardoor inzichtelijk is wat de wensen zijn van consument en klant.   

Rosa Penny Lane

Dianthus Oscar Mix

Tray+6fles d02*12cm

 

Verse bloemen in Sale
Door een intensieve samenwerking met Preferred Suppliers en een sterk logistiek systeem kan FleuraMetz zeer verse bloemen en planten leveren. Kwaliteit en consistentie is belangrijk en dus heeft FleuraMetz een zeer streng voorraadbeleid. 

Producten staan nooit langer dan 24 uur in onze voorraad. Als een product langer dan 24 uur, maar minder dan 48 uur in de voorraad staat, krijgt het ’t label ‘Sale’.  Dit is dus nog steeds goede, verse handel, tegen een voordeligere prijs. Na 48 uur verdwijnen de producten uit de webshop.

 

 

Uw instellingen bepalen de zichtbaarheid van de verschillende producten en categorierollen. Mocht u een foutmelding krijgen of niet de gewenste categorie te zien krijgen, neem dan contact op met uw FleuraMetz-contactpersoon. Meer informatie over de 'Slim kiezen' categoriëen vindt u hier.

Pantone kleur van het jaar - 2019

Lees meer

Samen met Preferred Suppliers zorgen voor de beste producten

FleuraMetz heeft zijn Preferred Suppliers woensdag 15 mei uitgenodigd in het World Horti Center te Naaldwijk. Op de jaarlijkse bijeenkomst een grote groep kwekers en FleuraMetz-collega’s bij elkaar. Het meest concrete voordeel? Filteren op duurzame producten in de webshop.

Lees meer