mobile menu
mobile menu

Slim kiezen

Novi’s, verrassingen of juist de musthaves van deze week. Filter met Slim Kiezen en zie direct welke producten goed bij uw bedrijf en stijl passen.

Surprise - Deze categorie biedt slimme producten voor hen die graag hun klanten vóór willen zijn. 

Hydrangea Galaxy

Anigoz.Yellow Gem

Antir.Antibes Orange

Begonia el. Belove Cherry

Ilex crenata

Lilium or. Roselily Natalia

Dhaka hanger jute S/3 d16*16cm

Deli schaal d34*10cm

Meer Surprise in de Webshop

 

Essentials - Deze categorie laat zien wat er op dit moment in ieder geval te koop moet zijn. De bron? Wereldwijde verkoopdata, waardoor inzichtelijk is wat de wensen zijn van consument en klant.   

Eustoma Rosita White (D)

Eustoma Carmin

Accubak taps d12*12cm

 

Verse bloemen in Sale
Door een intensieve samenwerking met Preferred Suppliers en een sterk logistiek systeem kan FleuraMetz zeer verse bloemen en planten leveren. Kwaliteit en consistentie is belangrijk en dus heeft FleuraMetz een zeer streng voorraadbeleid. 

Producten staan nooit langer dan 24 uur in onze voorraad. Als een product langer dan 24 uur, maar minder dan 48 uur in de voorraad staat, krijgt het ’t label ‘Sale’.  Dit is dus nog steeds goede, verse handel, tegen een voordeligere prijs. Na 48 uur verdwijnen de producten uit de webshop.

 

 

Uw instellingen bepalen de zichtbaarheid van de verschillende producten en categorierollen. Mocht u een foutmelding krijgen of niet de gewenste categorie te zien krijgen, neem dan contact op met uw FleuraMetz-contactpersoon. Meer informatie over de 'Slim kiezen' categoriëen vindt u hier.

Inspireer de koper met Umami of Bright Vivid

Smaken verschillen. Daarom heeft elke koper van bloemen andere wensen. Om ervoor te zorgen dat uw bloemen, planten en boeketten meerdere klantgroepen aanspreken, willen we graag deze stijlen met u delen: Umami en Bright Vivid. Het FlowerTales-team neemt ons bij de hand en vertelt welk type mensen blij worden van deze twee pakketten.

Lees meer

Waarom de lente een feestje is voor elke bloemist

Het is lente! De zon schijnt, fluitende vogeltjes, gelukkig wat meer insecten en de prachtige bloemen en planten die hun kleuren, geuren en vormen laten zien. Bloemisten kunnen daar als geen ander de mooiste combinaties mee maken. Dat verdient een cadeautje!

Lees meer