mobile menu
mobile menu

Samen met Preferred Suppliers zorgen voor de beste producten

FleuraMetz heeft zijn Preferred Suppliers woensdag 15 mei uitgenodigd in het World Horti Center te Naaldwijk. Op de jaarlijkse bijeenkomst een grote groep kwekers en FleuraMetz-collega’s bij elkaar. Het meest concrete voordeel? Filteren op duurzame producten in de webshop.

De samenwerking tussen Preferred Suppliers en FleuraMetz is niet alleen gebaseerd op inkoop. Het gezamenlijk doel is zo vers en goed mogelijk de producten bij de bloemist te leveren. Daar komen verschillende onderdelen bij kijken, zoals data & IT, marketing, inkoop van bloemen en planten en duurzaamheid.

De ontwikkelingen en uitdagingen om de keten te verkorten, transparant te maken en te zorgen voor de meest verse en gecertificeerde handel werden besproken. De bloemisten die bij FleuraMetz inkopen kennen de garantie van een Preferred Supplier en kunnen vertrouwen op een goed assortiment. 

Daarom is in de FleuraMetz-webshop, zowel via de desktop als de FleuraMetz App, een Preferred Supplier goed te herkennen. Ook kan er gefilterd worden op duurzaam geteelde producten. Ontdek het in de webshop of vraag uw verkoper naar de mogelijkheden. 

  

Slim kiezen

Novi’s, verrassingen of juist de musthaves van deze week. Filter met Slim Kiezen en zie direct welke producten goed bij uw bedrijf en stijl passen.

Lees meer

Bloemwerk voor een jong bruidspaar

Een mooie en bijzondere uitdaging: het bloemwerk voor een jong bruidspaar stylen. Stads, intiem, vrienden en familie, wat past daarbij? Urban Eclectic. De warme, stedelijke uitstraling van deze stijl uit de weddingcollectie van Le Rêve™ helpt u bij het samenstellen van het perfecte bloemwerk. Ontdek het in de video.

Lees meer