mobile menu
mobile menu

Geniet van ’n bloeiend aanbod met het FlowerTales Magazine

Nieuwe pakketten, nieuwe producten en intrigerende verhalen; dit FlowerTales Magazine verrast ons wederom met bruikbare inspiratie. Zo zijn de anjers van VIP echt nieuw, is er een ‘streetwise’ lelie en werpt Pure Solas een nieuw licht op trouwen in wit met de ‘Glances of Romance’ rozen van Decofresh.

Neem via het flipbook hieronder snel een kijkje in het nieuwe magazine en geniet van het kleurrijke en bloeiende aanbod.

Is de tekst te klein om te lezen? Klik op het plusje op in te zoomen en de tekst groter te maken. Via het minnetje kunt u weer uitzoomen. 

De FleuraMetz App krijgt een magisch tintje met FlowerTales. Probeer het direct in de FleuraMetz App en download of update ‘m hier.

Zijn er vragen of opmerkingen? Mail ons gerust: #mail1# of stuur een bericht via Facebook of Instagram.

Bloemen die perfect bij een familie passen

Zoals u weet heeft de gerberafamilie zeven leden. Alle zeven met ’n uniek karakter en eigen expressie. Deze familie brengt een huis vol kleur en vrolijkheid, dat is zeker! De betrouwbare Large gerbera en de levendige Curly hadden elkaar snel gevonden. Hoe kunnen deze twee familieleden nu een verrassend boeket opleveren?

Lees meer

Slim kiezen

Novi’s, verrassingen of juist de musthaves van deze week. Filter met Slim Kiezen en zie direct welke producten goed bij uw bedrijf en stijl passen.

Lees meer