mobile menu
mobile menu

Bloemen die perfect bij een familie passen

Zoals u weet heeft de gerberafamilie zeven leden. Alle zeven met ’n uniek karakter en eigen expressie. Deze familie brengt een huis vol kleur en vrolijkheid, dat is zeker! De betrouwbare Large gerbera en de levendige Curly hadden elkaar snel gevonden. Hoe kunnen deze twee familieleden nu een verrassend boeket opleveren?

De Large gerbera is met recht de grande dame van de familie. Deze klassieke en grootbloemige gerbera is een veilige keuze om bij thuis te komen. Door haar verscheidenheid aan kleur kan ze zich goed aanpassen aan haar omgeving zonder te verdwijnen. Daarmee is het ’n trouwe basis voor elk arrangement. Iedereen heeft toch zo’n grande dame in de familie nodig?

 

Als levendige dondersteen wordt de Curly-gerbera Pastini regelmatig naar zolder gestuurd om even af te koelen. Daar stopt ‘ie niet met bewegen en dansen. Deze stuiterbal grijpt hoe dan ook de aandacht en is ’n aanwinst voor al uw bloemwerk. Wanneer de Curly aanwezig is, is het sowieso feest!

 

Spreken de grande dame en stuiterbal u aan? Of past één van de andere zeven karakters beter in uw bloemwerk? Wanneer de consument zich kan identificeren met het boeket, is het sowieso een goede match! Deel uw favoriete familie via social media met de hashtag #feelinggerbera en tag ons op Facebook en Instagram. Door ons te taggen geeft u toestemming aan FleuraMetz om de post te delen op zijn eigen kanalen.

Waarom de lente een feestje is voor elke bloemist

Het is lente! De zon schijnt, fluitende vogeltjes, gelukkig wat meer insecten en de prachtige bloemen en planten die hun kleuren, geuren en vormen laten zien. Bloemisten kunnen daar als geen ander de mooiste combinaties mee maken. Dat verdient een cadeautje!

Lees meer

Geniet van ’n bloeiend aanbod met het FlowerTales Magazine

Lees meer