mobile menu
mobile menu

Inspireer de koper met Umami of Bright Vivid

Smaken verschillen. Daarom heeft elke koper van bloemen andere wensen. Om ervoor te zorgen dat uw bloemen, planten en boeketten meerdere klantgroepen aanspreken, willen we graag deze stijlen met u delen: Umami en Bright Vivid. Het FlowerTales-team neemt ons bij de hand en vertelt welk type mensen blij worden van deze twee pakketten.

“Een pakket dat steeds excentrieker wordt, is Umami. Geverfde bloemen vinden we hier volop in terug, want de lente wordt gevierd met de gekste kleuren. Met Bright Vivid kan het altijd nog gekker.

Spiritualiteit en mysterie zijn twee elementen die een grote rol spelen in dit pakket. Het spirituele aspect zie je terug in de Boeddhabeelden en mysterie in de bijzondere kleuren van planten en bloemen. Het is een gek gezicht, maar tegelijk ook zo krachtig. Het is een kwestie van smaak, maar wij zijn fan!”

“Aan het begin van de zomer bestaat Bright Vivid uit twee onderdelen. Het echte buitenleven met veel Ibiza-, en bohemian-producten en anderzijds is het experimenteel en kleurrijk. Deze stijl zit vol met verschillende materialen, veel geverfde en felgekleurde bloemen en planten. Vooral de germini speelt een grote rol in dit pakket.


Wij voelen wel wat voor beide stijlen. Wat spreekt u aan? Ontdek de prachtige producten en pakketten op www.fleurametz.com, in de FleuraMetz App of in het FlowerTales Magazine.

 

 

Bloemwerk voor een jong bruidspaar

Een mooie en bijzondere uitdaging: het bloemwerk voor een jong bruidspaar stylen. Stads, intiem, vrienden en familie, wat past daarbij? Urban Eclectic. De warme, stedelijke uitstraling van deze stijl uit de weddingcollectie van Le Rêve™ helpt u bij het samenstellen van het perfecte bloemwerk. Ontdek het in de video.

Lees meer

Slim kiezen

Novi’s, verrassingen of juist de musthaves van deze week. Filter met Slim Kiezen en zie direct welke producten goed bij uw bedrijf en stijl passen.

Lees meer