mobile menu
mobile menu

Een bloemen familie vol expressie

Elke familie is anders en bevat verschillende, uitgesproken karakters. Dat is bij deze gerbera familie niet anders! De familie heeft meer dan 500 leden, die vallen onder zeven karakters. Elk karakter heeft zijn eigen expressie. Wie passen er samen door een deur?

Dat de gerbera een bloem is die kleur brengt, is zeker. Een gevoel van blijdschap, geluk of vrolijkheid: er is een gerbera voor elk type huishouden. De diverse karakters geven elk huis een eigen identiteit. Welke passen goed bij uw bloemwerk? 

Large
Betrouwbaar, klassiek en grootbloemig: een prettige en veilige keuze om bij thuis te komen. De Large gerbera is met recht de grande dame van de familie. 

Mini
De sfeermaker van elk boeket. Net als mama zorgt Germini voor een plezierige balans in de ruimte.

Nano
De piccolini is een echte hartendief. Deze lieflijke peuter weet je gelijk in te pakken.

Sphere
De pomponi siert elke kamer. Met stijlvolle bolvorm geven de Spheres een koninklijke touch aan elke familie.

Curly
Als levendige dondersteen wordt de gerbera pastini vaak naar zolder gestuurd. Daar stopt ‘ ie niet met dansen en stuiteren.

Spiky
Deze spinbloemige is lekker pittig en kan net als die gekke tante het huis op stelten zetten. 

Bi-colour
Springt in ’t oog en is niet te houden: de meerkleurige gerbera zorgt als losbandige puber voor een kleurexplosie.

Welke karakters passen in uw boeketten? Stel uw favoriete familie samen en deel ze via social media met de hashtag #feelinggerbera en tag ons op Facebook en Instagram.

Door ons te taggen geeft u  toestemming aan FleuraMetz om de post te delen op zijn eigen kanalen.

Interview met Royal FloraHolland: Samen zorgen voor duurzame productie!

“We erkennen dat wij impact hebben op het milieu en nemen hierin onze verantwoordelijkheid.” Dat is volgens Suzanne van der Mark, onze Corporate Social Responsibility (CSR) officer, duurzaamheid. Royal FloraHolland wilde van haar weten hoe FleuraMetz gezamenlijk aan duurzaamheid werkt. Lees hieronder het interview dat RFH met haar hield:

Lees meer

Slim kiezen

Novi’s, verrassingen of juist de musthaves van deze week. Filter met Slim Kiezen en zie direct welke producten goed bij uw bedrijf en stijl passen.

Lees meer