mobile menu
mobile menu

Bloemwerk voor een jong bruidspaar

Een mooie en bijzondere uitdaging: het bloemwerk voor een jong bruidspaar stylen. Stads, intiem, vrienden en familie, wat past daarbij? Urban Eclectic. De warme, stedelijke uitstraling van deze stijl uit de weddingcollectie van Le Rêve™ helpt u bij het samenstellen van het perfecte bloemwerk. Ontdek het in de video.

De Le Rêve™-collectie biedt de bloemist praktische stijlen om voor elk bruidspaar het juiste bloemwerk te creëren. Urban Eclectic is een rozencollectie die aansluit bij de groeiende trend van bruiloften van jonge stedelingen die in kleine kring willen trouwen. Corsages, aankleding, het bruidsboeket of ontbijtbuffet: Urban Eclectic helpt u bij de juiste sfeer.

De rozen die Urban Eclectic zo’n sterke combinatie maken zijn met zorg uitgekozen en tevens jaarrond beschikbaar. De ‘Early Grey’ doet denken aan samen de dag beginnen, ‘Piacere’ betekent plezier in het Italiaans en 'Cupido' spreekt voor zich. Ook de rozen Grey Knights, Orange Crush, Coral Xpression, Pink Xpression en Born Free passen perfect in het industriële, warme kleurbeeld.

Samen met Preferred Suppliers zorgen voor de beste producten

FleuraMetz heeft zijn Preferred Suppliers woensdag 15 mei uitgenodigd in het World Horti Center te Naaldwijk. Op de jaarlijkse bijeenkomst een grote groep kwekers en FleuraMetz-collega’s bij elkaar. Het meest concrete voordeel? Filteren op duurzame producten in de webshop.

Lees meer

Inspireer de koper met Umami of Bright Vivid

Smaken verschillen. Daarom heeft elke koper van bloemen andere wensen. Om ervoor te zorgen dat uw bloemen, planten en boeketten meerdere klantgroepen aanspreken, willen we graag deze stijlen met u delen: Umami en Bright Vivid. Het FlowerTales-team neemt ons bij de hand en vertelt welk type mensen blij worden van deze twee pakketten.

Lees meer