mobile menu
mobile menu

Slim kiezen

Novi’s, verrassingen of juist de musthaves van deze week. Filter met Slim Kiezen en zie direct welke producten goed bij uw bedrijf en stijl passen.

Surprise - Deze categorie biedt slimme producten voor hen die graag hun klanten vóór willen zijn. 

Dicentra Spectabilis

Scadoxus Blitz

Ranunculus Aazur SalmonCyperus papyrus Green Gold

Ozothamnus diosmifolius

 Streptocarpus Polka-Dots

Keramiek Ivar pot, d10/12*11cm ass.

Glas Navone Cilind.+deksel, d20*15cm

Meer Surprise in de Webshop

 

Essentials - Deze categorie laat zien wat er op dit moment in ieder geval te koop moet zijn. De bron? Wereldwijde verkoopdata, waardoor inzichtelijk is wat de wensen zijn van consument en klant.   

Curcuma Mix var.

Campanula  

Pasen Kippenei, d4*6cm

 

Sale & Promo - Alleen geïnteresseerd in de aanbiedingen of promo? Klik dan hieronder. 

 

Uw instellingen bepalen de zichtbaarheid van de verschillende producten en categorierollen. Mocht u een foutmelding krijgen of niet de gewenste categorie te zien krijgen, neem dan contact op met uw FleuraMetz-contactpersoon. Meer informatie over de 'Slim kiezen' categoriëen vindt u hier.

ONLINE WEBSHOP | Reclameren, hoe werkt dat?

Bloemen inkopen met de FleuraMetz App, heeft u het al geprobeerd? De app biedt gemak, omdat online bloemen bestellen op elk gewenst moment mogelijk is. Mocht het gebeuren dat u een product ontvangt dat niet voldoet aan de beloofde kwaliteit? Geen probleem! Via de app kunt u direct uw reclamatie indienen.

Lees meer

Bloemist wint masterclass Gregor Lersch!

Bloemist Olivier Legrand is de winnaar van de Franse boekettenwedstrijd ter ere van 50 jaar FleuraMetz. Hoofdprijs: vier dagen verblijf in Nederland, met deelname aan de masterclass van het Boerma Instituut in Aalsmeer, onder leiding van de wereldberoemde meesterbinder Gregor Lersch.

Lees meer