mobile menu
mobile menu

Slim kiezen

Novi’s, verrassingen of juist de musthaves van deze week. Filter met Slim Kiezen en zie direct welke producten goed bij uw bedrijf en stijl passen.

Surprise - Deze categorie biedt slimme producten voor hen die graag hun klanten vóór willen zijn. 

Eust.Wonderous Light Brown

Rosa Lilac Wonder

Tulipa Quinty's Dream (D)

 

Aloe Vera 

Fuchsia Bella Lydia 
De eerste van het seizoen

 Arr. Tillandsia Soeplepel

Homedeco Bowie, pot d13*13cm

Keramiek Bulbus fles, d4/14*24cm

Meer Surprise in de Webshop

 

Essentials - Deze categorie laat zien wat er op dit moment in ieder geval te koop moet zijn. De bron? Wereldwijde verkoopdata, waardoor inzichtelijk is wat de wensen zijn van consument en klant.   

Alchemilla Mollis Robustica

Primula obconica Pricanto mix 

Glas Tray+3fles, d02*12cm

 

Sale & Promo - Alleen geïnteresseerd in de aanbiedingen of promo? Klik dan hieronder. 

 

Uw instellingen bepalen de zichtbaarheid van de verschillende producten en categorierollen. Mocht u een foutmelding krijgen of niet de gewenste categorie te zien krijgen, neem dan contact op met uw FleuraMetz-contactpersoon. Meer informatie over de 'Slim kiezen' categoriëen vindt u hier.

Bloemist wint masterclass Gregor Lersch!

Bloemist Olivier Legrand is de winnaar van de Franse boekettenwedstrijd ter ere van 50 jaar FleuraMetz. Hoofdprijs: vier dagen verblijf in Nederland, met deelname aan de masterclass van het Boerma Instituut in Aalsmeer, onder leiding van de wereldberoemde meesterbinder Gregor Lersch.

Lees meer

Vitale start van de lente met FlowerTales

Vitaliteit staat voor kracht. Kracht heeft voor iedereen een andere betekenis. Kracht staat in verbinding met creativiteit, doorzettingsvermogen. Maart en april bestaan voor het FlowerTalesteam uit twee kenmerken: de kracht van de vrouw en van innovatie. Dat zien we prachtig terug in het nieuwe FlowerTalesmagazine.

Lees meer