mobile menu
mobile menu

Scabiosa: amazing in any scoop!

De SCOOP® Scabiosa: een veelzijdig bolletje vol levenslust. Dat maakt ‘m breed toepasbaar! Deze bloemen kunt u zeer vers inkopen bij FleuraMetz. Door haar verscheidenheid in kleur en vorm is de Scabiosa zeer veelzijdig, de bloeiwijze verrast zelfs onze designers. Kent u de kracht van dit bloemetje al?

Met de verschillende bloeistadia die deze flexibele bol heeft, maakt elk boeket een eigen ontwikkeling door. Of u nu gaat voor de SCOOP® Scabiosa in volle bloei of voor een knop die tijdens het vaasleven nog prachtig uitbloeit, door de wonderlijke bloeiwijze creëert u hoe dan ook dynamisch bloemwerk.

Naast de diversiteit die deze bloem biedt, is de flexibele steel ook ’n pluspunt. Ze blijft in de verschillende stadia sterk voor meerdere dagen. Onze floral designer tipt: “De dynamiek van elk bolletje is echt leuk, het gaat alle kanten op. Ik kan de SCOOP® Scabiosa zowel in neutrale boeketten als in iets stilistisch of geks gebruiken.”

Bent u nieuwsgierig naar het actuele aanbod SCOOP® Scabiosa? Neem ’n kijkje in de webshop, via de FleuraMetz App. Houd voor meer creatieve inspiratie en ’n bijzondere Moederdag DIY deze pagina in de gaten.

 

NIEUWS | Graaf een witte onderbroek in

U zult wel denken, een witte onderbroek ingraven? De katoenen stof zal na een paar maanden onder de grond grotendeels verdwenen zijn, mits het bodemleven actief is. Dat is alleen actief als er een geringe hoeveelheid bestrijdingsmiddelen in de grond zit. Preferred Supplier W.F. Leenen doet mee aan dit duurzame experiment en legt uit:

Lees meer

Room to grow: commerciële kansen in het BLAD!

Heeft u ‘m al gespot? De nieuwste editie van het FleuraMetz BLAD is echt de moeite waard! Het zit vol prachtige lentecreaties, invloed van buiten de sector en zelfs de unieke najaarstrends worden uitgelegd. Vindt u datgene waar uw bedrijf van kan groeien?

Lees meer