mobile menu
mobile menu

Goed met de webshop? Dan is dit iets voor u…

FleuraMetz is continu bezig met het verbeteren van de webshop. Voor sommige klanten is de nieuwe omgeving al beschikbaar en voor de rest is deze binnenkort bereikbaar via fleurametz.com. Wat kunt u verwachten?

Zie direct hoeveel tijd u nog hebt om uw order te wijzigen met het klokje bovenin. Wissel makkelijk van leverdag in de rode balk en zie in één oogopslag gedetailleerde informatie over het door u gekozen product.  

Nog niet alles is zichtbaar in de nieuwe omgeving, zo moet u voorlopig voor de Orderhistorie nog terug naar de oude shop. Het leuke is dat u op elk gewenst moment kan wisselen tussen de oude en nieuwe shop!

SNEAK PEEK | Het nieuwe FleuraMetz BLAD komt eraan!

Als groothandel in bloemen, planten en accessoires heeft FleuraMetz een eigen, inspirerend BLAD. Voor FleuraMetz-klanten is dit magazine gratis. Het zit vol prachtige lentecreaties, invloed van buiten de sector en zelfs de unieke najaartrends worden uitgelegd. Ga mee op ontdekkingsreis en vind datgene waar uw bedrijf van kan groeien.

Lees meer

Internationale Vrouwendag: laat de bloemen spreken

Natuurlijk, sterke vrouwen zijn het élke dag van het jaar. Maar die waardering krijgen ze niet altijd. Terwijl dat nog steeds hard nodig is. Op 8 maart biedt Internationale Vrouwendag dé gelegenheid om de favoriete, krachtige vrouw een hart onder de riem te steken.

Lees meer