mobile menu
mobile menu

Flynt’s Guide: Trends in pocketformaat

In 2020 zal de invloed van trends op bloemen, planten en accessoires zichtbaar zijn in het FlowerTales-gedeelte van de FleuraMetz App. Pakketten en combinaties worden elke twee maanden ververst en u kunt de producten direct inkopen. Maar wat doet u als u ook geïnteresseerd bent in de trend en het verhaal erachter? Flynt’s Guide heeft het antwoord.

Het bewaren van kennis of herinneringen is iets dat steeds belangrijker wordt. In 2020 is het zelfs zichtbaar in elk van de vier trendstijlen die het FlowerTales-team uit interieur-, woon- en maatschappelijke trends heeft gevormd.

Wie is die consument die zo'n trend koopt? In Flynt's Guide worden deze type kopers omschreven. Ook handig: kleurstijlen per trend gerangschikt, met focuskleuren per twee maanden. Dat maakt inkopen heel makkelijk.

Speciaal voor u hebben onze verkopers een aantal gedrukte exemplaren van Flynt's Guide. Vraag uw verkoper naar de trendgids, en wie weet ziet u Flynt's Guide bij uw eerstvolgende bestelling.

Slim kiezen

Novi’s, verrassingen of juist de musthaves van deze week. Filter met Slim Kiezen en zie direct welke producten goed bij uw bedrijf en stijl passen.

Lees meer

Kerstgroen: nostalgie van nu

De kracht van verhalen is eeuwenoud. De troubadours en minstrelen van vroeger zijn vervangen door digitale versies op Instagram en YouTube. Maar het doel is hetzelfde: saamhorigheid en herkenning creëren. En wat zorgt er nu beter voor herkenning in november en december dan kerstgroen?

Lees meer