mobile menu
mobile menu

Slim kiezen

De vertrouwde Novi’s hebben een nieuwe uitstraling. Zo is snel te zien in welke categorie de Novi valt, zodat u direct weet of het op uw klantgroepen van toepassing is. Dat is nog eens slim kiezen!

Surprise - Deze categorie biedt slimme producten voor hen die graag hun klanten vóór willen zijn. 

Freesia Boulevard

Ranunculus Cl.Pon Pon Merlino

Tulipa Ad Rem

Syringa vul. Mme Lemon

Vriesea Hieroglyphica

Mammilaria mix P26 

Keramiek Cielo pot, d15/19*16.5cm

Manden Lombok bolpot, d27/40*33cm

Meer Surprise in de Webshop

Essentials - Deze categorie laat zien wat er op dit moment in ieder geval te koop moet zijn. De bron? Wereldwijde verkoopdata, waardoor inzichtelijk is wat de wensen zijn van consument en klant.   

Freesia Mix variabel

Bolbloemen mix 

Boekethouder Hart sisal, d25cm

 

Sale & Promo - Alleen geïnteresseerd in de aanbiedingen of promo? Klik dan hieronder. 

 

Uw instellingen bepalen de zichtbaarheid van de verschillende producten en categorierollen. Mocht u een foutmelding krijgen of niet de gewenste categorie te zien krijgen, neem dan contact op met uw FleuraMetz-contactpersoon. Meer informatie over de 'Slim kiezen' categoriëen vindt u hier.

Online webshop: kiest u voor run- of funshoppen?

Bent u al bekend met de FleuraMetz App? De app biedt gemak, omdat online bloemen bestellen op elk gewenst moment mogelijk is. Het gebruiksgemak is prettig, snel en u kunt zowel run- als funshoppen. Maar wat houdt dit eigenlijk in?

Lees meer

Een onderscheidend geschenk voor Valentijn

Over ongeveer ’n maand is het Valentijn. Een dag waarop we geliefden extra in het zonnetje zetten. De roos is een veel gekozen product voor deze gelegenheid, maar toch zijn we steeds op zoek naar unieke manieren om ‘m te verwerken. Dat is gelukt! Dit elegante sieraad biedt een schat aan verrassingen.

Lees meer