mobile menu
mobile menu

Slim kiezen

De vertrouwde Novi’s hebben een nieuwe uitstraling. Zo is snel te zien in welke categorie de Novi valt, zodat u direct weet of het op uw klantgroepen van toepassing is. Dat is nog eens slim kiezen!

Surprise - Deze categorie biedt slimme producten voor hen die graag hun klanten vóór willen zijn. 

Tulipa Marvel Parrot 

Ran.Eleg.Andrea Cappuccino

Lil.Genzano 

Clivia miniata 

Eranthis hyemalis 

Ornithogalum diubium

Keramiek,Touba hangpot,
d10*12.5cm

Glas Fidrio Jaguar vaas,
d08/22*30cm

Meer Surprise in de Webshop

Essentials - Deze categorie laat zien wat er op dit moment in ieder geval te koop moet zijn. De bron? Wereldwijde verkoopdata, waardoor inzichtelijk is wat de wensen zijn van consument en klant.   

Hyacinth mix

Polyscias Fabian 

Manden Wilg, d25*9cm

 

Sale & Promo - Alleen geïnteresseerd in de aanbiedingen of promo? Klik dan hieronder. 

 

Uw instellingen bepalen de zichtbaarheid van de verschillende producten en categorierollen. Mocht u een foutmelding krijgen of niet de gewenste categorie te zien krijgen, neem dan contact op met uw FleuraMetz-contactpersoon. Meer informatie over de 'Slim kiezen' categoriëen vindt u hier.

Tijd voor tulpen!

Zaterdag 19 januari start het tulpenseizoen traditiegetrouw met de Nationale Tulpendag. Op deze dag toveren diverse Nederlandse tulpenkwekers de Dam in Amsterdam om tot een schitterende tulpenpluktuin. Mocht u in de buurt zijn, neem dan een kijkje!

Lees meer

Een fris begin met het nieuwe FlowerTales magazine

2019: een nieuw jaar, een nieuw begin en zoals altijd met goede voornemens van iedereen. Zo start ook het FlowerTales-team met het introduceren van nieuwe pakketten. U zult merken dat zij ’n totaal andere sfeer hebben neergezet. De pakketten zijn verfrissend, oprecht en totaal vernieuwend. Een fris begin van 2019!

Lees meer