mobile menu
mobile menu

Deze planten zorgen voor een flinke portie focus

Binnenkort is het zover: de klassieke zomermaanden lopen op hun eind en de meeste mensen gaan weer aan het werk. Hoe geven we hen de juiste boost om fris en gefocust aan de slag te gaan? Ook nu bieden planten de oplossing! Deze planten zorgen voor extra zuurstof, verhogen het concentratievermogen en zijn direct beschikbaar in de webshop.

Planten zorgen niet alleen voor een beter concentratievermogen, ook bevorderen ze de creativiteit en productiviteit. Daarnaast zijn er speciale soorten die echt voor een ‘zen’-gevoel kunnen zorgen. De ficus Ginseng van Preferred Supplier Oriental Growers is een goed voorbeeld. Deze plant heeft de vorm van een bonsai en wordt in Azië sterk geassocieerd met gezondheid. Perfect om een rustige werkomgeving mee te creëren!

Ook Preferred Suppliers Bos Orchids, FachJan en JoGrow beschikken over een mooi aanbod stoere, rustgevende planten. Zo zorgen de Dendrobium Appolon Nobile, Strelizia Nicolai, Musa en Nolina op stam perfect voor balans in kantoor. Ze geven extra zuurstof en zorgen ervoor dat iedereen met volle focus aan het werk gaat.

Benieuwd welke planten FleuraMetz verder in het assortiment heeft? Neem een kijkje in de webshop of vraag uw verkoper naar de mogelijkheden.

Novi's FleuraMetz - nieuw in het assortiment

Deze producten zijn afgelopen week nieuw in ons assortiment opgenomen. Heeft u interesse in bepaalde producten? Vraag dan de beschikbaarheid en prijs na bij uw verkoper. Hou er rekening mee dat sommige producten beperkt beschikbaar zijn, zowel qua leverperiode als in aantal.

Lees meer

Novi's FleuraMetz - nieuw in het assortiment

Deze producten zijn afgelopen week nieuw in ons assortiment opgenomen. Heeft u interesse in bepaalde producten? Vraag dan de beschikbaarheid en prijs na bij uw verkoper. Hou er rekening mee dat sommige producten beperkt beschikbaar zijn, zowel qua leverperiode als in aantal.

Lees meer