mobile menu
mobile menu

Zo is de winter op z’n mooist

Verfrissend, koud, ijzig.. geen termen om aan te denken bij een roos. Toch biedt Glances of Winter van Preferred Supplier Decofresh Roses een unieke mogelijkheid. Subtiel kan in elk bloemwerk een stukje winter worden toegevoegd. De koele kleuren zorgen dat de magische, ijzige schoonheid van dit seizoen een uniek boeket of arrangement oplevert.

Decofresh Roses teelt zijn winterse selectie in de bergen van Kenia. Elke mix bestaat uit zes verschillende rozen met opvallend koele kleur. De vele bloemblaadjes in elke rozenkop zorgen voor een beetje extra magie. Met uw creaties kunt u herinneringen oproepen aan stille, witte sneeuwvlaktes of sprankelende ijskristallen… Of wordt ’t sleetje-rijden met familie of vrienden?

De Glances of Winter is de komende maanden gemakkelijk te bestellen: in de webshop of via uw verkoper. Het fijne van deze roos met lange steel; u kunt ‘m inzetten voor verschillende typen consument en om diverse emoties te benadrukken. De verschillende soorten hebben elk iets eigens en maken boeket of bloemwerk persoonlijk.

Meer weten over Glances of Winter van Decofresh Roses? Lees hier meer. Binnenkort volgt ’n bijzondere DIY, waar we van dichterbij zullen kijken naar de verschillende wintersoorten.

Slimme, bloeiende oplossingen voor de feestmaand

Bloeiende planten in december? De helleborus heet niet voor niets kerstroos en is veelzijdig te gebruiken. Meer behoefte aan geschenken voor onder de boom? De tasjes met gevarieerde bloembollen zijn een goede oplossing.

Lees meer

Wordt u ook fan van onze app?

De nieuwe FleuraMetz-app biedt niet alleen het gemak doordat u overal en op elk gewenst moment uw bestelling kan plaatsen, maar heeft een prettig gebruiksgemak en is snel! Heeft u de nieuwe (gratis) app al gedownload op uw telefoon of tablet?

Lees meer