mobile menu
mobile menu

Succesvol samenwerken voor sprookjeshuwelijk

In India wordt een schitterend sprookjeshuwelijk gevierd, waar meer dan 200.000 stelen bloemen verwerkt zijn. Voorafgaand aan het feest hebben kwekers, logistiek en arrangeurs nauw samengewerkt om de prachtige locatie aan te kleden.

Dankzij de logistieke toppers, inkoophelden én Preferred Suppliers van FleuraMetz hebben de arrangeurs de gasten een waar bloemenfestijn kunnen voorschotelen. Een flinke, logistieke puzzel was het om 120.000 Vanda, 50.000 Hydrangea, 9.000 stelen Phalaenopsis, 8.000 Calla, 7.000 pioenen en vele andere stelen zoals Helleborus, violieren en Thlaspi Green Bell vers, intact en tegelijk in India te krijgen.

Met hulp van Preferred Suppliers, de vliegtuigmaatschappijen, de logistieke flexibiliteit en ervaring van onze partners en collega’s is het gelukt! Een knap staaltje samenwerking waar we dankzij deze Preferred Suppliers vers en snel aan konden voldoen: Leo van der Helm, Valley Springs, Jenny Flowers, De Haas Calla’sAnco Pure VandaDel GolfoAvivMontana Lisianthus en Ichtus Flowers.

De beelden van de prachtige bruiloft horen bij de familie zelf, hier wel wat cijfers op een rijtje:
- Meer dan 200.000 stelen
- 20.000 kilo bloemen zijn rechtstreeks uit Nederland verzonden
- 5.000 kilo bloemen zijn rechtstreeks uit Zuid-Amerika verzonden
- o.a. 120.000 Vanda, 50.000 Hydrangea, 9.000 Phalaenopsis, 8.000 Calla, 7.000 pioenen
- Dat ging via 4 verschillende vliegtuigmaatschappijen over 5 vertrekdagen en 9 zendingen
- Voor de beeldvorming: dat zijn 120 pallets met bloemen.

Slim kiezen

De vertrouwde Novi’s hebben een nieuwe uitstraling. Zo is snel te zien in welke categorie de Novi valt, zodat u direct weet of het op uw klantgroepen van toepassing is. Dat is nog eens slim kiezen!

Lees meer

Prachtige kerstbeelden voor eigen gebruik

Over twee weken is het zover; het verbindende kerstfeest. Heeft u alle materialen in huis om uw klanten van creatief bloemwerk te voorzien? Wij geven u op de valreep nog wat schitterende foto’s, wie weet kunt u ze gebruiken voor een creatief arrangement, workshop of een ander goed idee.

Lees meer