mobile menu
mobile menu

FDF & FlowerTales op de IPM Essen 2019

Ook in 2019 is Essen het podium voor IPM, de toonaangevende beurs in de tuinbouwsector. Van 22 t/m 25 januari komt men samen in Essen om gedachten uit te wisselen over de ontwikkelingen binnen de sierteeltsector. Dit jaar zal FleuraMetz niet met een eigen stand op deze beurs staan. Wel zal er in de stand van FDF het inspiratieplatform FlowerTales getoond worden.

In de stand van de FDF zal de top-3 van de Deutsche Meisterschaft der Floristen samen de meest prachtige creaties maken. Hun doel is de jongere generatie te inspireren voor het bloemistenvak. Kampioen Michael Librich, runner-up Heiko Steudtner uit Sachsen en de bronzen Franziska Strobl zullen op 23 januari (11:00) en 24 januari (14:00) de seizoenstrends van FlowerTales meenemen in hun bloemwerk.

Door te werken met de hoogwaardige producten die passen in het trendbeeld, weten deze drie topbloemisten niet alleen de jongere generatie maar ook de generaties daarboven te raken. De manier waarop deze bloemkunstenaars te werk gaan, is een lust voor het oog voor elke professionele bloemist. Daarom is FleuraMetz extra dankbaar deze bloemisten tijdens de IPM te kunnen sponsoren met de gekozen producten.


Prachtige kerstbeelden voor eigen gebruik

Over twee weken is het zover; het verbindende kerstfeest. Heeft u alle materialen in huis om uw klanten van creatief bloemwerk te voorzien? Wij geven u op de valreep nog wat schitterende foto’s, wie weet kunt u ze gebruiken voor een creatief arrangement, workshop of een ander goed idee.

Lees meer

De kerstster: een hartverwarmende traditie

De poinsettia, vaak het middelpunt van kerstshows en bekend om haar rode en groene kleuren. Klein, krachtig, hartverwarmend: een ideaal geschenk voor de feestdagen.

Lees meer