mobile menu
mobile menu

Het lijkt wel een bakkerswinkel!

Zelf vergelijken de vier directeuren van Preferred Supplier SV.CO hun onderneming het liefst met een bakkerswinkel. Waar komt de ongewone vergelijking vandaan? ‘’SV.CO presenteert zijn producten als alledaags, maar toch bijzonder.

 

De bloeiende potplanten die wij kweken zijn een verzameling van verschillende smaken: iedere dag vers en volop keuze, net als in een bakkerswinkel.’’ aldus Martijn Vreugdenhil, die sinds twee jaar het directieteam completeert. Vier jaar geleden transformeerden Arie Strijbis, zoon Jelle Strijbis en Sander Verbeek hun bedrijf Strijbis-Verbeek in SV.CO, om hiermee hun internationale rol te vergroten. Martijn stroomde in vanuit het verkoopteam en de bakkersvergelijking werd doorgevoerd in elke laag van SV.CO: van de beurspresentaties vandaag tot de nieuwe ontwikkelingen van morgen. 


Bijna jaarlijks dingen de vier mannen van SV.CO mee naar Glazen Tulp Award, dé prijs voor beste marktintroductie. Martijn vertelt trots: ‘’We innoveren veel, dus worden we ook veel genomineerd. Dit jaar eindigden we als derde, maar een keer gaan we ‘m winnen!’’ Innovatie is dan ook één van de kernwaarden van het bedrijf, vervolgt hij: ‘’Het plezier dat we hebben in vernieuwen, stralen we ook uit. We stoppen regelmatig nieuwe delicatessen in onze koektrommel’’ knipoogt hij. Een andere kernwaarde van SV.CO is vertrouwen. Dit blijft sterk door op elk moment van het jaar een kwalitatief goed en breed assortiment aan klant en consument te bieden. Ook in de samenwerking tussen SV.CO en FleuraMetz staat vertrouwen centraal. Een goede samenwerking betekent goede logistiek: driemaal per dag vindt transport naar FleuraMetz plaats! 

Milieu en duurzaamheid horen bij een innoverend bedrijf. SV.CO werkt met MPS Product Proof, een productgarantie waarmee een kweker het ontbreken van bestrijdingsmiddelen aantoont. Martijn: “De behoeften van klant en consument zijn niet altijd gemeenschappelijk, soms juist individueel. SV.CO wil beide invullen en biedt dus transparantie over het ontstaan van het product.’’ Verder gebruikt SV.CO duurzame verpakkingsmaterialen en bevat alle potgrond compost.

Weet jij waar ik vandaan kom? Vertel het verder!

Dankzij de technologie kan een consument tegenwoordig snel aan allerlei informatie komen. Wanneer een bloem bloeit, welke plant niet buiten kan staan… toch kent niemand de producten beter dan jij. Hoe zorg je dat jouw klanten dat weten?

Lees meer

Blik op de toekomst

Dinsdagavond 15 maart werd bij FleuraMetz in de Pyramide in Naaldwijk een bloemistenavond georganiseerd met de titel “Blik op de toekomst”.

Lees meer