mobile menu
mobile menu

Novi's FleuraMetz - nieuw in het assortiment

Deze producten zijn afgelopen week nieuw in ons assortiment opgenomen. Heeft u interesse in bepaalde producten? Vraag dan de beschikbaarheid en prijs na bij uw verkoper. Hou er rekening mee dat sommige producten beperkt beschikbaar zijn, zowel qua leverperiode als in aantal.
Bromelia Tillandsia Flabellata

Chrysanthemum Evalin

Eustoma Doublini Rose
Germini Bison Gold

Hypericum Brisk Merlot 

Ranunculus Success Swami
Rosa Red Eye     

Tulipa First Star

 Tulipa Hiker


Tulipa Mango Charm  

Tulipa Pink Pride


Angela Merkel bij FleuraMetz

Afgelopen woensdag 6 februari jl. is de eerste levering van de tulp Angela Merkel verstuurd. Jos Borst van kwekerij Borst Bloembollen uit Opdam (Nederland) mocht vorig jaar april de tulp nog persoonlijk overhandigen aan de Bondskanselier.

Lees meer

Inkoopbezoek Turkije

Vorige week zijn twee FleuraMetz collega’s, bij een nieuwe Anjerleverancier in Turkije op bezoek geweest...

Lees meer