mobile menu
mobile menu

Angela Merkel bij FleuraMetz

Afgelopen woensdag 6 februari jl. is de eerste levering van de tulp Angela Merkel verstuurd. Jos Borst van kwekerij Borst Bloembollen uit Opdam (Nederland) mocht vorig jaar april de tulp nog persoonlijk overhandigen aan de Bondskanselier.

Bondskanselier Merkel heeft deze tulp toen ter ere van haar engagement voor een vruchtbare relatie tussen Nederland en Duitsland en als uitdrukking van dank voor haar inzet voor de Europese integratie ontvangen. De ‘Angela Merkel-tulp’ is rood met aan de top een oranje rand, die de band met Nederland onderstreept.

Vanaf deze week is deze variëteit weer heel voorzichtig in productie. Heeft u interesse in deze bijzondere tulp vraag dan na bij uw verkoper voor prijs en beschikbaarheid.

Viburnum: zin-in-lentegroen

Er zijn maar weinig bloemen zo frisgroen als de Viburnum opulus. De bolvormige bloemtrossen verspreiden ook nog eens een lichtzoete geur. De bloemen zijn prachtig in wit-groene lenteboeketten, bijvoorbeeld met sering.

Lees meer

Novi's FleuraMetz - nieuw in het assortiment

Deze producten zijn afgelopen week nieuw in ons assortiment opgenomen. Heeft u interesse in bepaalde producten? Vraag dan de beschikbaarheid en prijs na bij uw verkoper. Hou er rekening mee dat sommige producten beperkt beschikbaar zijn, zowel qua leverperiode als in aantal.

Lees meer