mobile menu
mobile menu

Vanda Orchidee als modeaccessoire

De Vanda Orchidee is een juweel onder de bloemen. Met de introductie van Living Jewel kan de bloem nu daadwerkelijk als juweel gedragen worden.

De Vanda Orchidee is een juweel onder de bloemen. Met de introductie van Living Jewel kan de bloem nu daadwerkelijk als juweel gedragen worden.

Door een speciaal ontwikkeld afsluitbaar buisje met water kan iedere Vanda bloem modieus gedragen worden als broche, hanger aan halsketting en in het haar door middel van een exclusieve diadeem! Een tijdloos en elegant sieraad die met een levende bloem schoonheid uitstraalt!

 In week 4, van maandag 21 t/m zaterdag 26 januari 2013, hebben wij exclusief voor onze Iris Online webshop-klanten een kennismakingsactie in samenwerking met onze partnerkweker Anco. In deze actieperiode geldt een speciale aanbiedingsprijs voor een mix doos Vanda Orchideeën met daarin een aantal Living Jewel monsters, inclusief foldermateriaal om te laten zien hoe deze producten het beste gebruikt kunnen worden.

   

Bent u nieuwsgierig geworden? Klik dan op onderstaande links, deze twee kortefilmpjes geven u alvast een demonstratie van de Living Jewel producten.

Diadeem Living Jewel demonstratie!

Broche Living Jewel demonstratie!

De wereld van mode en accessoires laat zich sterk door bloemen inspireren. Met Living Jewel is de Vanda Orchidee stijlvol eenvoudig toe te passen als levend sieraad! Onze partnerkweker Anco heeft met Living Jewel een waardige productlijn ontwikkeld, zodat de Vanda Orchidee een modeaccessoire wordt. De outfit van zowel man als vrouw is af te stylen met een broche van een Vanda bloem in een bijpassende kleur voor iedere bijzondere gelegenheid. De diadeem en hanger voor aan een halsketting zijn stijlvol onderscheidend voor de vrouw.

Heeft u interesse in bepaalde producten? Vraag dan de beschikbaarheid en prijs na bij uw verkoper.

Bron: www.anco-pure-vanda.nl

Dracaena: Woonplant van februari

Vuurspuwend draakje goed voor forse dosis optimisme

Lees meer

Choicy Gerbera in de 'spotlight' bij FleuraMetz

Introductie doe-het-zelf Gerbera’s van LG Flowers - Vanaf 29 januari 2013 staat het doe-het-zelf Gerbera-concept “Choicy Gerbera” van LG Flowers twee weken lang bij FleuraMetz in de spotlight.

Lees meer