mobile menu
mobile menu

Novi's FleuraMetz - nieuw in het assortiment

Deze producten zijn afgelopen week nieuw in ons assortiment opgenomen. Heeft u interesse in bepaalde producten? Vraag dan de beschikbaarheid en prijs na bij uw verkoper. Hou er rekening mee dat sommige producten beperkt beschikbaar zijn, zowel qua leverperiode als in aantal.Chrysanthemum Arlisa  

Chrysanthemum Axe Sunny

Chrysanthemum Santini Daniek
Chrysanthemum Santini Kindu Green

Chrysanthemum Selene

Chrysanthemum Tanets


Germini Choicy Mix Sunrise 

Germini Choicy Mix Sweet Pink

 Rosa Mystelle
Rosa Sylvia Rosa Valentine+ Tulipa Ben Fire

Tulipa Casual   Tulipa Delta Storm Tulipa Inez
Tulipa Ontario  Tulipa Pallada Dream  Tulipa Pierre Legrand
   
Tulipa Rosy Delight    

Sering: verleidelijk geurend

Lees meer

Bloemige klantenreis naar Italië

De Nederlandse FleuraMetz Cash & Carry’s organiseren van 10 t/m 13 maart 2013 een gezamenlijke klantenreis naar Sanremo, dé Italiaanse stad van de bloemen. Naast een bezoek aan de bloemenveiling in Sanremo staat er ook een kijkje achter de schermen bij lokale kwekers op het programma. Met deze kwekers werken wij vanuit onze eigen vestiging in Italië nauw samen.

Lees meer