mobile menu
mobile menu

Inkoopbezoek Turkije

Vorige week zijn twee FleuraMetz collega’s, bij een nieuwe Anjerleverancier in Turkije op bezoek geweest...

Al enige tijd, was FleuraMetz op zoek naar een leverancier die Anjers in een goedkopere prijsklasse kan leveren, maar dit natuurlijk wel met voldoende kwaliteit. “Wij denken in Firma Kalender uit Antalya (Turkije), een goede partner te hebben gevonden. Zij zitten al dertig jaar in de bloemenhandel en staan bekend als één van de eerste anjerexporteurs uit Turkije.” Vertellen Jeroen Wolfsen (Inkoopleider) en Bart Dunki Jacobs (Inkoop coördinator) enthousiast!

Na een aantal proefzendingen die naar verwachting zijn binnengekomen, was het tijd om in Antalya  het bedrijf te bezoeken. Belangrijke bespreek punten: assortiment, verpakking en manieren van transport. Begin vorige week gingen Jeroen en Bart dan ook op pad. 

“Wat betreft assortiment hebben wij gekeken naar de goede soorten en harde kleuren. Naar pastel- en groentinten is minder gekeken, maar op aanvraag kunnen ook deze worden besteld.  Bij verpakking is, na signalen uit de markt, gekeken naar kleinere  verpakkingseenheden. Op dit moment kunnen we de anjers leveren in een doos met de inhoud van minimaal driehonderd stelen. In de toekomst zal nog gekeken worden naar kleinere dozen.”

Om de versheid te kunnen garanderen krijgt FleuraMetz volgende week de eerste zending per luchtvracht. Dit betekend een goede versheid en een reisduur van maar één dag.

Heeft u ook interesse in de anjers van Firma Kalender? De anjers zijn beschikbaar in diverse Cash & Carry’s en tourauto’s. Vraag voor beschikbaarheid en meer informatie na bij uw verkoper!

Novi's FleuraMetz - nieuw in het assortiment

Deze producten zijn afgelopen week nieuw in ons assortiment opgenomen. Heeft u interesse in bepaalde producten? Vraag dan de beschikbaarheid en prijs na bij uw verkoper. Hou er rekening mee dat sommige producten beperkt beschikbaar zijn, zowel qua leverperiode als in aantal.

Lees meer

Sering: verleidelijk geurend

Lees meer