mobile menu
mobile menu

Choicy Gerbera in de 'spotlight' bij FleuraMetz

Introductie doe-het-zelf Gerbera’s van LG Flowers - Vanaf 29 januari 2013 staat het doe-het-zelf Gerbera-concept “Choicy Gerbera” van LG Flowers twee weken lang bij FleuraMetz in de spotlight.

Bij dit nieuwe, unieke concept worden 10 gerberas in een speciale verpakking aangeboden. Er zijn verschillende kleurcombinaties met bijpassende inspiratie ideeën: 

Choicy Mix, Sweet Pink en Sunrise. Onder het motto “Choicy Gerbera – enjoy creating” wordt de consument gemotiveerd, zelf op een eenvoudige manier met gerbera’s aan de slag te gaan om het thuis gezelliger te maken.

Ook de klanten van de FleuraMetz Cash & Carry’s in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland profeteren van doe-het-zelf concept “Choicy Gerbera”. Van dinsdag

29 januari t/m zaterdag 9 februari 2013 (week 5 & 6) ontvangen ze namelijk een kennismakingkorting van 25%.

Tijdens de komende IPM van 22 t/m 25 januari 2013 in Essen (Duitsland) presenteert LG Flowers het “Choicy Gerbera”-concept (Hal 1, Flora Holland Paviljoen, stand “Choicy Gerbera”) en zij kunnen u daar ook informeren over de kennismakingkorting bij FleuraMetz.

De bloemist staat bekend om kwalitatief hoogwaardige bloemen en planten, een vakkundig advies en product gerelateerde informatie. Maar er is ook een grote groep consumenten die graag zelf aan de slag wil gaan met bloemen – met de zekerheid en de kwaliteit van hun bloemist. “Choicy Gerbera – enjoy creating!” biedt hen deze optie. Op Facebook vinden bloemisten en consumenten meer inspiratie: www.facebook.com/ChoicyGerbera.nl

Vanda Orchidee als modeaccessoire

De Vanda Orchidee is een juweel onder de bloemen. Met de introductie van Living Jewel kan de bloem nu daadwerkelijk als juweel gedragen worden.

Lees meer

Novi's FleuraMetz - nieuw in het assortiment

Deze producten zijn afgelopen week nieuw in ons assortiment opgenomen. Heeft u interesse in bepaalde producten? Vraag dan de beschikbaarheid en prijs na bij uw verkoper. Hou er rekening mee dat sommige producten beperkt beschikbaar zijn, zowel qua leverperiode als in aantal.

Lees meer