mobile menu
mobile menu

Bloemige klantenreis naar Italië

De Nederlandse FleuraMetz Cash & Carry’s organiseren van 10 t/m 13 maart 2013 een gezamenlijke klantenreis naar Sanremo, dé Italiaanse stad van de bloemen. Naast een bezoek aan de bloemenveiling in Sanremo staat er ook een kijkje achter de schermen bij lokale kwekers op het programma. Met deze kwekers werken wij vanuit onze eigen vestiging in Italië nauw samen.

Alle actiekaartjes die tot en met 25 februari 2013 bij een Nederlandse FleuraMetz Cash & Carry worden ingeleverd, nemen deel aan de verloting voor de klantenreis naar Italië. Op dinsdag 26 februari 2013 wordt er tijdens de ‘bella Italia’ themaweken in ieder filiaal een winnaar getrokken, die gratis aan de reis mag deelnemen.

Maar wilt u ook graag deelnemen aan deze speciale klantenreis? Voor FleuraMetz klanten zijn er een beperkt aantal plekken beschikbaar tegen een gesponsorde actieprijs van € 250,- (inclusief 3 overnachtingen en 3 lokale maaltijden). 

Wilt u meer weten over deze actie of wilt u mee op reis? Uw filiaalleider kan u verder informeren.

Novi's FleuraMetz - nieuw in het assortiment

Deze producten zijn afgelopen week nieuw in ons assortiment opgenomen. Heeft u interesse in bepaalde producten? Vraag dan de beschikbaarheid en prijs na bij uw verkoper. Hou er rekening mee dat sommige producten beperkt beschikbaar zijn, zowel qua leverperiode als in aantal.

Lees meer

Dracaena: Woonplant van februari

Vuurspuwend draakje goed voor forse dosis optimisme

Lees meer