mobile menu
mobile menu

Uniek: Clematis

De Clematis, ook wel bosrank genoemd, is voornamelijk bekend als tuinplant. De Clematis komt uit de familie van de Ranunculaceae en bestaat wereldwijd uit ongeveer 300 soorten.

Sommige soorten zijn daarvan kruidachtige variëteiten. Ze komen op beide halfronden voor in de gematigde zones, en in de tropen in gebergten. De soorten uit gematigde streken zijn bladverliezend, maar die uit warmere streken juist groenblijvend.

De planten worden gekenmerkt door vier tot acht bloeiende kelkbladeren. De middelmatig tot sterk groeiende klimstruiken bereiken een hoogte van twee tot wel zes meter. De naam clématis komt uit het Grieks en staat voor klimplant.

Amazing!

In de Clematis Amazing series® heeft Marginpar inmiddels drie snijclematis soorten die extra meerwaarde aan uw boeket geven: Blue Pirouette, Inspiration en Star River. Deze soorten worden aan de voet van de Kilimanjaro in Tanzania, met veel zorg geteeld. Goed nieuws dus voor de bloemist dat een onderscheidend product als de Clematis inmiddels ook als jaarrond snijbloem verkrijgbaar is.

Interesse?

Heeft u interesse in dit bijzondere product? Vraag uw verkoper naar beschikbaarheid en prijs.

Bron: Wikipedia, www.marginpar.nl

Mama Mia – Crocosmia!

Ook al komt de Crocosmia oorspronkelijk uit Zuid-Afrika, in Nederland zijn wereldwijd de meest variëteiten te vinden.

Lees meer

Sterren en sterretjes bij Blumenhaus Stopp!

“Onze producten moeten perfect zijn en we moeten erop kunnen vertrouwen dat de juiste producten op tijd geleverd worden. Het belangrijkste voor deze klanten is betrouwbaarheid en versheid."

Lees meer